Site icon TLIFE

“Mini Mega Mou”: Αύριο κάνει πρεμιέρα η νέα, παιδική ζώνη του Mega!

Υστερα από πολλά, από πάρα πολλά χρόνια, το Mega αποφάσισε να θυμηθεί πως υπάρχουν και λιλιπούτειοι τηλεθεατές – τους οποίους μέχρι τώρα αγνοούσε όπως κάνουν άλλωστε και τα περισσότερα κανάλια – και έτσι από αυτό το Σαββατοκύριακο εντάσει στο πρόγραμμά του, πρωινή, τρίωρη παιδική ζώνη.

Ο τίτλος της; “Mini Mega Mou” και θα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10.00 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στη 1.00 το μεσημέρι. Πιο συγκεκριμένα, με έντεκα νέες παιδικές σειρές, που προβάλλονται σε πρώτη προβολή στη χώρα μας, το Mega εγκαινιάζει την καινούργια παιδική ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Από αύριο και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η Χλόη και η ντουλάπα της, οι Ποπ Πίξις, οι Τουτ και Παντλ, ο Ματ Χάτερ, το Ιδρυμα Χάντικ, το παράλληλο σύμπαν Λυόκο, ο Βίπο το ιπτάμενο σκυλάκι, ο Καγιού, η Σάλι Μπόλιγουντ, η Μία και τα μικρά πλασματάκια Σλαγκς θα μεταφέρουν μικρούς αλλά και μεγάλους τηλεθεατές στον κόσμο της φαντασίας.

Χωρίς το παιδικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης -τουλάχιστον προς το παρόν- και με μοναδικό παιδικό «καταφύγιο» αυτό του Star, τo Mega επαναφέρει στο πρόγραμμά του ειδικές σειρές κινουμένων σχεδίων για παιδιά. Μια κίνηση πρωτότυπη για την εποχή, σίγουρα έξυπνη, αλλά και αισιόδοξη για το μέλλον της τηλεόρασης, αφού δυστυχώς τα προγράμματα που αφορούν αμιγώς τους μικρούς μας φίλους είναι λιγοστά…

Από το 2008, η τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Βίπο, Το Ιπτάμενο Σκυλάκι», που θα προβάλλεται στη νέα παιδική ζώνη του σταθμού έχει μεταδοθεί σε πάνω από 100 χώρες. Στην Πιξούπολη, που είναι ο τόπος διαμονής τους, μας οδηγούν τα Πίξις της σειράς «Ποπ Πίξι», ο Ματ Χάτερ της ομώνυμης σειράς που μαζί με τους φίλους του, τη Ρόξυ και τον Γκόμεζ προσπαθούν να σώσουν τον παππού του Ματ, ενώ η «Ντουλάπα της Χλόης» μάς αφηγείται τις διασκεδαστικές περιπέτειες της αξιολάτρευτης Χλόης. Βασισμένη στα επιτυχημένα βιβλία της Holly Hobbie, η σειρά «Τουτ και Παντλ» διηγείται την όμορφη ιστορία δύο αγαπημένων φίλων που ζουν διασκεδαστικές περιπέτειες όπου βρεθούν.

Ενας μύθος από το μακρινό παρελθόν ξαναγεννιέται στη σειρά «Χάντικ», όπου πανίσχυρα φυλαχτά και απόκρυφα αντικείμενα, που έχουν εξαφανιστεί εδώ και αιώνες, θα ξαναβγούν στο φως, ενώ στη βραβευμένη σειρά «Κωδικός Λυόκο» που χρησιμοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του 2D και 3D CGI, τέσσερις έφηβοι ανακαλύπτουν την ύπαρξη ενός μυστηριώδους παράλληλου σύμπαντος, ενός εικονικού κόσμου με το όνομα «Λυόκο»…

© 2024 tlife.gr