Site icon TLIFE

Μίνως Μάτσας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση χωρισμού του από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Πριν μια εβδομάδα ακριβώς κυκλοφόρησε η είδηση πως η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας χωρίζουν ύστερα από τρία χρόνια γάμου.

Η Υπουργός Τουρισμού, μάλιστα, με δήλωσή της επιβεβαίωσε ότι υπάρχει «κρίση» στη σχέση τους, ενώ τα δημοσιεύματα μιλούν για τρίτο πρόσωπο από πλευρά τους μουσικοσυνθέτη.

Και μπορεί ο Μίνως Μάτσας να κρατά σιγήν ιχθύος μέχρι στιγμής για τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή του, ωστόσο πριν μερικές ώρες επέστρεψε στα social media και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους φίλους του και έγραψε «Φίλοι για πάντα». Ο Μίνως Μάτσας φαίνεται πως έχει βρει την πλήρη στήριξη στο στενό του φιλικό κύκλο…

Να σημειώσουμε εδώ πως το βράδυ της Κυριακής 29/9 η Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την είδηση πως εκείνη και ο σύζυγός της βρίσκονται στα πρόθυρα διαζυγίου.

«Παιδιά τα έχουμε πει όλα, τα έχουμε στείλει. Έχουμε έρθει εδώ για κάτι πολύ σημαντικό, αυτή η συναυλία ήταν μια συναυλία για την Ίμβρο, πρέπει να είμαστε εδώ παρόντες όλοι, παρουσία και του Παναγιωτάτου. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει τις χαμένες πατρίδες» αρκέστηκε να δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όταν ρωτήθηκε για το δημοσίευμα που αφορούσε στον χωρισμό της, η Υπουργός Τουρισμού αποχώρησε.

 

Τι συνέβη στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι

Η είδηση περί κρίσης δημοσιεύτηκε αρχικά στα Parapolitika με το ρεπορτάζ του Γιάννη Κουρτάκη να αναφέρει πως το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα άρχισαν όταν η Υπουργός Τουρισμού αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της.

Χωρίς να χάσει χρόνο φέρεται να ενημέρωσε (ευρισκόμενη στην Ιαπωνία) μέσω sms τον σύζυγο της και από κει και πέρα τα πράγματα ανέπτυξαν ραγδαία δυναμική.

Λίγο μετά την είδηση ότι Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας χωρίζουν, η Υπουργός Τουρισμού έστειλε επίσημη δήλωση στα μέσα ενημέρωσης.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα» αναφέρει σε δήλωσή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

© 2024 tlife.gr