Site icon TLIFE

Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά για Πάουλα Μπαντόσα: «Ξέρετε πολλούς άντρες να παντρεύονται στα 25;»

Για τον γιο της, Στέφανο Τσιτσιπά και τις εντάσεις που έχει με τον πατέρα του, Απόστολο καθώς και την επανασύνδεσή του με την Πάουλα Μπαντόσα, έδωσε η μητέρα του νεαρού αθλητή στο «Πρωινό».

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε για τον τρόπο που έχουν αποφασίσει ο ο αθλητής και η σύντροφός του να λειτουργούν στη σχέση τους λέγοντας, «Είμαστε όλοι μαζί, και ο Απόστολος, και τα παιδιά, ο Πέτρος και ο Παύλος, όλοι. Ήταν πολύ ωραία όλη η ατμόσφαιρα. Η Πάουλα δεν ήταν μαζί αλλά και ο Στέφανος δεν ακολουθεί τα ματς της. Νομίζω πως έκαναν μια συμφωνία. Περνούν πολύ χρόνο μαζί αλλά όταν είναι σε εξέλιξη ένα ματς κάνει ο καθένας τη δουλειά του.

Για παράδειγμα, η Πάουλα μπορεί να πάει για προπόνηση και ο Στέφανος να πάει για φυσιοθεραπεία όταν βρίσκεται σε εξέλιξη ένας αγώνας της Πάουλα. Είναι καλό, τους δίνει χώρο».

Σχετικά με τις εντάσεις ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον πατέρα του, Απόστολο, είπε: «Οι εντάσεις του Στέφανου με τον Απόστολο είναι ένα σημάδι της πίεσης σε κάποιον μεγάλο αγώνα και φυσικά, μερικές φορές ο Στέφανος ξεσπάει. Εγώ προσπαθώ να ηρεμήσω την κατάσταση, και τους δυο. Ο Στέφανος είναι ένας ευφυής παίκτης. Ίσως είναι ένα είδος ορμής, δεν είναι καλό είδος ορμής βέβαια, αλλά δε συμβαίνει τόσο συχνά. 

Μεγαλώνει, ωριμάζει, οπότε θα αποφασίσει πολύ σύντομα να μένει ψύχραιμος. Η δική μου βοήθεια είναι να είμαι παρούσα, να τον ηρεμώ με λόγια και καλές συμβουλές».

«Σαν μαμά δεν είμαι αυστηρή. Στο γήπεδο μπορεί. Στη ζωή όχι, δεν είμαι τόσο αυστηρή. Εγώ δίνω σημασία όχι μόνο στο να είναι καλός παίκτης, αλλά και στο να είσαι καλός άνθρωπος. Και συμβαίνει, μερικές φορές, με κάνει υπερήφανη» πρόσθεσε.

Τέλος, η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε και για την επανασύνδεση του γιου της με την Πάουλα Μπαντόσα δείχνοντας να έχει αλλάξει στάση απέναντί της και οι σχέσεις τους να έχουν αποκατασταθεί.

«Ο Στέφανος και η Πάουλα είναι συναισθηματικοί άνθρωποι και στην αρχή της σχέσης τους ήταν μια περίοδος που η Πάουλα είχε τραυματιστεί και ήξερε ότι ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός, και ο Στέφανος δεν έδειχνε και τον καλύτερο εαυτό του στο τένις. Ίσως τον αποπροσανατόλισε, αλλά τώρα έχουν βρει τρόπο.  Αυτή η περίοδος που η σχέση είχε σκαμπανεβάσματα τελείωσε. Είναι πολύ πιο ήρεμοι. Βοηθούν ο ένας τον άλλον, είναι μαζί και συζητούν πολλά διαφορετικά πράγματα εκτός του τένις. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει κανέναν από τους δυο. Το ελπίζω. Δε νομίζω να είναι στα κοντινά πλάνα τους ο γάμος. Είναι πολύ νέοι ακόμα. Ξέρετε πολλούς άντρες να παντρεύονται στα 25;

Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη γιατί για εκείνους αυτή η ζωή είναι μια μεγάλη επένδυση. Ξέρετε, οι επαγγελματίες αθλητές χρειάζεται να ταξιδεύουν, πρέπει να έχουν πολύ καλό φαγητό, συμπληρώματα, κοστίζει πολύ. Στο μέλλον γιατί να μην περάσει η σχέση τους στο επόμενο βήμα; Θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Νομίζω και οι δυο οικογένειες θα είναι χαρούμενες» είπε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

© 2024 tlife.gr