Site icon TLIFE

Αποκλειστικό! H Αλεξάνδρα Νίκα στον Κωνσταντίνο Αργυρό λίγες ημέρες πριν την είδηση της εγκυμοσύνης της

Όλα δείχνουν πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στην προσωπική ζωή του, καθώς η 25χρονη σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα φέρεται να είναι 4 μηνών έγκυος. Τα δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν πως το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Τόσο ο δημοφιλής τραγουδιστής όσο και η νεαρή σύντροφός του δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης. Άλλωστε ο Κωνσταντίνος Αργυρός όλα αυτά τα χρόνια δεν θέλει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική ζωή του, παρά μόνο με τα επαγγελματικά του.

Μάλιστα, το TLIFE είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός, ωστόσο φάνηκε να ενοχλείται με τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του, μιας και κατά καιρούς έχει ξαναγραφτεί ότι ο καλλιτέχνης πρόκειται να γίνει πατέρας.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει η είδηση πως περιμένει το πρώτο του παιδί από τη σύντροφό του, η Αλεξάνδρα Νίκα είχε βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην παραλιακή για να απολαύσει τον αγαπημένο της.

Η 25χρονη καλλονή, η οποία βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του, διασκέδασε με τις επιτυχίες του τραγουδιστή και δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω τους!

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Ποια είναι η 25χρονη Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Οι γονείς της παντρεύτηκαν προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90, ενώ εκείνη την εποχή έκαναν αίσθηση στους κοσμικούς κύκλους ως ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά νέα ζευγάρια των Αθηνών. Ο Γιώργος Νίκας είχε την ομώνυμη επιχείρηση μέχρι και το 2003 όπου την πούλησε.

Η 25χρονη Αλεξάνδρα Νίκα έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι jet setter και όπως θα δεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και την μόδα.

Η Αλεξάνδρα Νίκα θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και αναμφισβήτητα, πολλοί θα ζήλευαν την υπέροχη ζωή που κάνει!

Κωνσταντίνος Αργυρός – Όσα δήλωνε ένα χρόνο πριν για την προσωπική του ζωή

Ένα χρόνο πριν, ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στη Φαίη Σκορδά, είχε απαντήσει για τα προσωπικά τού, αναφέροντας πως ο ίδιος δεν φοβάται να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω την οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω», δήλωνε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Φωτογραφίες: ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

© 2024 tlife.gr