Αποκλειστικό! Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που της έκλεψε την καρδιά – Η φιλία που κατέληξε σε έρωτα

Μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της διανύει η Κατερίνα Καινούργιου. Εκτός από την επιτυχημένη πορεία της εκπομπής της, η παρουσιάστρια περνά εξαιρετικά και στην προσωπική της ζωή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου είναι ξανά ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Ο γοητευτικός Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι 35 ετών, συνιδιοκτήτης γνωστών μαγαζιών στο Κολωνάκι, τα οποία η Κατερίνα Καινούργιου επισκέπτεται συχνά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ήταν φίλοι για χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ήρθαν πολύ κοντά και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία τρυφερή σχέση.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε ανεβάσει στο παρελθόν μία κοινή φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, με αφορμή τα γενέθλιά του!

Όσοι έχουν δει από κοντά το ζευγάρι, μιλούν για ένα πολύ δυνατό έρωτα που σίγουρα το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί πολύ!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164