Αποκλειστικό! Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Αυτό είναι το μενού στον γάμο τους στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στα Χανιά.

Η τελετή αλλά και το γλέντι του γάμου θα γίνουν στον Βοτανικό Κήπο λίγο έξω από τα Χανιά, ένα από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού, την Παρασκευή 30 Αυγούστου. 

Όπως αναφέρει αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του Βοτανικού Κήπου, κ. Πέτρος Μαρινάκης στο TLIFE, ο χώρος θα κλείσει στις 5 το απόγευμα για το κοινό, προκειμένου να γίνει η ανταλλαγή των όρκων στο υπαίθριο, πέτρινο αμφιθέατρο του κήπου, παρουσία 130 προσκεκλημένων.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη θα ακολουθήσει δεξίωση ακριβώς πάνω από το αμφιθέατρο όπου υπάρχει εστιατόριο, με έμφαση στις κρητικές γεύσεις και τα τοπικά εδέσματα. Το αρνί, η τοπική παλαιωμένη γραβιέρα, τα μαραθοπιτάκια, τα εσπεριδοειδή, το αβοκάντο και το ξινόχοντρο με μελιτζάνες  είναι μερικές  από τις γεύσεις  που θα πρωταγωνιστήσουν, ενώ από το  γαμήλιο τραπέζι δεν θα λείπουν τα ξεροτήγανα με τσικουδιά.

Ανάμεσα στα ποτά που θα προσφερθούν συγκαταλέγεται η τοπική σαμπάνια, η σπιτική λεμονάδα αλλά κοκτέιλ βασισμένο στο τζιν.

 

Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, ακόμη, στην τελετή δεν θα παρίσταται ιερέας ούτε κάποιος τοπικός από τον Δήμο Πλατανιά.

 

Δες παρακάτω το βίντεο από το T-live από τον Βοτανικό Κήπο:

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164