Ερμής Καραγιάννης: «Έχω φρικάρει, έχω ανατριχιάσει ολόκληρη» – Τι λένε στο TLIFE δύο στενές φίλες του μετά την αυτοκτονία

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Ερμής Καραγιάννης που γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του στο GNTM, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τους συγγενείς και τους φίλους του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για τον λόγο που τον οδήγησε εκεί, καθώς, ακόμα και φίλοι του Ερμή Καραγιάννη δεν γνώριζαν ότι περνούσε μια τόσο δύσκολη στιγμή. 

Το TLIFE επικοινώνησε με δύο στενές φίλες του Ερμή Καραγιάννη, την τραγουδίστρια, Κωνσταντίνα Φραγκούλη και τη χορεύτρια, Αναστασία Γιούσεφ, οι οποίες βρέθηκαν και στην κηδεία του νεαρού και παραμένουν σοκαρισμένες.

«Με τον Ερμή γνωριζόμαστε από το 2020, ήμασταν πολύ κοντά. Είχαμε χαθεί για λίγο διάστημα και ξαναβρεθήκαμε τώρα μαζί με την Αναστασία Γιούσεφ και τη Ρένια Τσακίρη και κάναμε όλοι μαζί παρέα. Εγώ το έμαθα από την Αναστασία, την οποία την ενημέρωσε μια φίλη του Ερμή από το χωριό του. 

Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι, δεν το περιμέναμε, μας ήρθε ξαφνικό. Το τελευταίο διάστημα, από το Πάσχα και μετά είχε χαθεί λίγο, δεν μας είχε πει κάτι όμως. Ήταν στεναχωρημένος, το έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά μέχρι εκεί. Είχε όνειρα και τώρα τελευταία είχε γραφτεί και σε μια δραματική σχολή και παρακολουθούσε μαθήματα. Του άρεσε ο χορός πολύ και ήθελε να βγάλει και τραγούδι. Μου είχε πει ότι ήθελε να βγάλει και μια σειρά με δικά του ρούχα», είπε αρχικά στο TLIFE η Κωνσταντίνα Φραγκούλη.

«Εγώ είχα πάει στην κηδεία εχθές, εκεί είδα την γιαγιά του η οποία ήταν τραγική φιγούρα, ήταν συντετριμμένη. Με τον πατέρα του δεν μίλησα, τον είδα στην κηδεία και ήταν ήρεμος. Απ’ ό,τι ξέρω ο Ερμής δεν είχε ζητήσει ψυχολογική βοήθεια», συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Φραγκούλη.

Το βίντεο που ανέβασε η γνωστή χορεύτρια από την κηδεία του Ερμή Καραγιάννη

 

Αναστασία Γιούσεφ στο TLIFE: «Είμαι ακόμα σοκαρισμένη, έχω φρικάρει»

Σοκαρισμένη η Αναστασία Γιούσεφ, η οποία ανέφερε στο TLIFE: «Είμαι σοκαρισμένη ακόμα. Με τις κοπέλες και τον Ερμή κάναμε συνέχεια παρέα τον τελευταίο καιρό. Έχω φρικάρει, έχω ανατριχιάσει ολόκληρη. Ψυχολόγος δεν είμαι, το παιδί μου έλεγε κάποια πράγματα, αλλά δεν έδωσα και τόσο βάση, νόμιζα ότι το κάνει για να τραβήξει την προσοχή, τα περνούσα έτσι. Δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο».

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164