Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Αθανασιάδης – Η σχέση και οι αποκλειστικές πληροφορίες για το μονόπετρο

Full in love στην προσωπική της ζωή η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια, η οποία προετοιμάζεται για τη νέα εκπομπή στο Mega, φαίνεται να διανύει μία πολύ όμορφη φάση εκτός τηλεόρασης.

Η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με όσα μετέφερε αρχικά η Τζώρτζια Συρίχα είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον γνωστό αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Το ζευγάρι φαίνεται, μάλιστα, να ταξίδεψε μαζί στην Ιταλία και όσοι τους είδαν, έκαναν λόγο για δύο ανθρώπους πολύ ερωτευμένους!

Σε αντίθεση με την παρουσιάστρια, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει κάνει σπουδές στην Ιταλία (μία χώρα που η Φαίη αγαπά ιδιαίτερα), δεν επιθυμεί καθόλου δημοσιότητα και γι’ αυτόν τον λόγο οι δυο τους κινούνται ιδιαίτερα διακριτικά.

Ακόμα και στο Instagram, ένα μέσο που η Φαίη Σκορδά χρησιμοποιεί πολύ, δεν ακολουθεί το αρχιτεκτονικό γραφείο του αγαπημένου της για να μη δώσει στόχο.

Φωτογραφία του Αλέξανδρου Αθανασιάδη από το παρελθόν (Πηγή: LinkedIn)

Φαίη Σκορδά: Κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της;

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης έχει σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο γνωστός αρχιτέκτονας έδωσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην παρουσιάστρια, δείχνοντάς της με αυτόν τον τρόπο ότι ο έρωτάς τους θέλει να επισφραγιστεί με γάμο.

Η Φαίη Σκορδά δεν επιθυμεί προς το παρόν να «δώσει στόχο» και γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοράει το μονόπετρο στη νέα της επαγγελματική στέγη, στις βόλτες και στις εξορμήσεις της, όπως στην πρόσφατη εκδρομή τους στο Πόρτο Χέλι μέσα στον Αύγουστο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164