Η Μάρα Δαρμουσλή στο TLIFE για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: Ο ενθουσιασμός, το άγχος και η αντίδραση του γιου της

Έναν χρόνο μετά τον παραμυθένιο τους γάμο στο Μάτι, η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από μια ξεχωριστή ανάρτηση στα social media ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Η Μάρα Δαρμουσλή ήθελε πολύ να χαρίσει ένα μωρό στον σύζυγό της και καταξιωμένο σεφ και η επιθυμία της πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε περίπου τρεις μήνες, καθώς τώρα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια, μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE, αποκάλυψε πως δεν έχει μάθει ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένει, καθώς πρόκειται να της κάνουν baby reveal party!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ενθουσιασμένη. Παράλληλα είμαι μετρημένη και αγχωμένη και όλα μαζί. Μια αντίφαση! Ήταν κάτι που θέλαμε πολύ με τον Βασίλη. Είχαμε κάνει και μια βασική συμφωνία μετά τον γάμο, να μπορέσουμε να τον χαρούμε και μετά να έρθει το παιδί.

Δεν έχω μάθει ακόμη το φύλο του μωρού. Θα μου κάνουν αυτό το αμερικάνικο πάρτι για να το μάθουμε. Με τούρτα, όχι με μπαλόνια. Ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενος.

Ο γιος μου ο Άγγελος έχει ανάμεικτα συναισθήματα, ανησυχεί για το αν θα κοιμάται το βράδυ. Κάνει λίγο αντίδραση» εξομολογήθηκε η εγκυμονούσα ηθοποιός.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχονται οι γυναίκες μετά τα 40 που θέλουν να γίνουν μητέρες, η Μάρα Δαρμουσλή ήταν κατηγορηματική: «Η κάθε περίπτωση που κάνει κάποιο σχόλιο πηγάζει από κάπου αλλού. Δεν μπορείς να κάνεις κάποιο σχόλιο για κάποιον που δεν είχε την τύχη να μείνει έγκυος. ‘Η ένας άλλος άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την καριέρα του. Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει οικογένεια. Όλα είναι σχετικά και όλα είναι από που πηγάζουν… Υπάρχει κάποιος λόγος».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Darmousli (@maradarmousli)

 

Με το καλό!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164