Μαρινέλλα – Η Δέσποινα Μοιραράκη στο TLIFE: «Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα εκείνη την ώρα»

Τη δική της μάχη δίνει η Μαρινέλλα στην ΜΕΘ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου “Υγεία”, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη 25/9 κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Όπως ήταν επόμενο, το κοινό που έσπευσε να απολαύσει από κοντά την σπουδαία ερμηνεύτρια «πάγωσε» μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε μόλις συμβεί. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμο το επόμενο διήμερο και περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός της 86χρονης τραγουδίστριας, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο και σήμερα μιλά αποκλειστικά στο TLIFE και την Ειρήνη Πεϊβάνη για όλα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της.

«Ήμουν παρούσα στο Ηρώδειο στη συναυλία της και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα εκείνη την ώρα. Μέχρι να το συνειδητοποιήσω καλά καλά τρελάθηκα. Έχω περάσει και εγώ τα ιατρικά με την δική μου οικογένεια και συγκλονίστηκα. Εγώ εύχομαι να ανακάμψει όσο γίνεται γρηγορότερα. Αυτό με ενδιαφέρει. Να είναι γερή, να μας χαμογελάει, να την βλέπουμε. Αν ο Θεός το θελήσει και μπορέσουμε και πάλι να την απολαύσουμε και να μας μαγεύει με τις μελωδίες της, θα είναι η τύχη που θα έχουμε όλοι οι Έλληνες. Η Μαρινέλλα είναι ένας μύθος για την Ελλάδα» περιγράφει η Δέσποινα Μοιραράκη στο TLIFE.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164