Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι ετοιμασίες για τον τάφο στο Τατόϊ και η επίσκεψη από τον Φίλιππο

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρίσκεται στην Ελλάδα, ήδη από την Τετάρτη 15/2, με αφορμή το 40μερο μνημόσυνο του έκπτωτου Μονάρχη.

Το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11.00 το πρωί και αμέσως μετά θα υπάρξει καφές στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ την Κυριακή 19/2 θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στο σημείο ταφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, όσον αφορά στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το νάιλον αφαιρέθηκε και πλέον ο τάφος είναι λευκός και φτιαγμένος από μάρμαρο. Μάλιστα, πάνω του υπάρχει και ένας μαύρος σταυρός, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επιγραφή.

Ο λόγος είναι ότι τα αποκαλυπτήρια για την οικογένεια και τον κόσμο θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19/2 στο τρισάγιο. Μέχρι τότε απαγορεύονται οι φωτογραφίες από τους επισκέπτες, ενώ ο χώρος φυλάσσεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα, χθες Πέμπτη 16/2 ο Φίλιππος, ο τρίτος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επισκέφτηκε τον τάφο στο Τατόι, κρατώντας μια ανθοδέσμη με λευκά και κόκκινα τριαντάφυλλα για τη μνήμη του πατέρα του. Στη συνέχεια βρέθηκε στο Κολωνάκι για να δειπνήσει με την οικογένειά του, την μητέρα του Άννα Μαρία και τα αδέρφια του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164