Ο Γιώργος Λαμπάτος στο TLIFE για τη νέα ζωή του: Η συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή και η μετακόμιση στο σπίτι του Γιώργου Βασιλείου

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν λόγω της οικονομικής του δυσχέρειας. Όπως είχε κάνει γνωστό, δεν είχε φαγητό να φάει, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να καπνίζει τα αποτσίγαρα που έβρισκε στον δρόμο.

Πλέον, ο Γιώργος Λαμπάτος έχει κάνει μια νέα αρχή στην ζωή του,  όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο TLIFE.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με τη ζωή μου σήμερα. Ζω έναν καινούργιο κόσμο, πολύ καλύτερο από τον προηγούμενο. Είμαι στο Δελφινάριο με τον Μάρκο Σεφερλή. Έχουμε πολύ κόσμο και περνάμε όμορφα. Είναι μια καταπληκτική παράσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τον Μάρκο δίπλα μου και με τον τρόπο του μου δείχνει ότι δεν μου κάνει χάρη που με έχει πάρει στο θέατρο. Οι σχέσεις μας είναι κάτι παραπάνω από καλές.

Με έχει αγκαλιάσει καλλιτεχνικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η περιοδεία μας σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Ζω και πάλι σαν άνθρωπος. Γιατί, όπως ξέρετε, υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα  που ζορίστηκα αρκετά. Πλέον, έχουν αρχίσει να αλλάζουν όλα και να φωτίζονται και πάλι. Μέρα με την μέρα η μία κατάσταση διαδέχεται την άλλη και όλα παίρνουν την κανονική τους μορφή» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ο Μάρκος Σεφερλής πρόσφατα δέχτηκε για το σκετς με το Νέμο, τον non  – binary νικητή της Γιουροβίζιον ,ο Γιώργος Λαμπάτος επισημαίνει: «Αυτή είναι η δουλειά του ηθοποιού. Να σατιρίζει τους διάφορους χαρακτήρες και να τους εμφανίζει στη σκηνή. Πρέπει να παίζουμε όλους τους ρόλους. Και τους καλούς και τους κακούς. Αν είναι καλός ή κακός ο ρόλος θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Αυτό το νούμερο με το Νέμο, που παρουσιάζει φέτος το Δελφινάριο, είναι ένα πολύ επίκαιρο θέμα που απασχολεί την κοινωνία. Άλλο οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός και άλλο το φύλο. Τα φύλα είναι δύο, όπως είπε και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, στο τέλος της εν λόγω παράστασης».

Ο Γιώργος Λαμπάτος εξομολογείται ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει από το υπόγειο των 15 τ.μ. και να πάει στην οικία που του έχει παραχωρήσει η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου. «Ετοιμάζομαι σε λίγο καιρό να φύγω από το σπίτι που μένω και να μετακομίσω στην οικία που μου παραχωρεί η οικογένεια του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου στην μνήμη του. Για ένα δύο χρόνια δεν θα πληρώνω ενοίκιο». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164