Τζέφ Μοντάνα στο TLIFE: Η αντίδραση στις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Μετά τη νέα αναβολή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το πρωί της Παρασκευής 25/2, ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Τζεφ Μοντάνα. Το μοντέλο βρισκόταν στο δικαστήριο για να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις για την εκδίκαση της υπόθεσης, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μάρτυρας καταγγελίας.

«Να σας πω κάτι. Ούτε καν ήξερα την ύπαρξη του. Δε ξέρω ποιο είναι το πραγματικό όνομα του συγκεκριμένου. Μου είπαν ότι είναι μάρτυρας στην υπόθεση. Εγώ Τζεφ Μοντάνα μάρτυρα δεν είδα. Είδα μια καρικατούρα να εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες σε κάποιες εκπομπές και πάλι δεν κατάλαβα…. Τον είχα δει μια μέρα στη Γλυφάδα και μου είπαν αυτός είναι ο Τζεφ Μοντάνα. Περπάταγε στον δρόμο και κράταγε και ένα φτερό. Αν δείτε πως περπάταγε με το φτερό στα χέρια… Έβαλα τα γέλια. Περισσότερο γέλιο μου προκαλεί» ήταν μερικά από όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την Τζέφ Μοντάνα. (δες εδώ όλες τις δηλώσεις του)

Το TLIFE επικοινώνησε με την Τζεφ Μοντάνα, η οποία μας είπε ότι δεν έχει να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για όλα αυτά.

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν έχει κάποιο νόημα να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να παίξω αυτό το παιχνίδι. Ο Αλέξης Κούγιας αυτό έχει μάθει να κάνει, να ασκεί βια μέσα από τον λόγο του. Με προσβάλλουν τα λεγόμενά και οι χαρακτηρισμοί του αλλά δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν. Δεν θέλω να δώσω περισσότερη αξία και συνέχεια σε όλο αυτό και να στραφεί το ενδιαφέρον σε εμένα την ώρα που μια τόσο σημαντική υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη» είπε η Τζεφ Μοντάνα η οποία έχει αποστείλει εξώδικο στον Αλέξη Κούγια, μέσω του οποίου γίνεται ξεκάθαρη η θέση της για όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει σε δημόσιες τοποθετήσεις του.

Μάλιστα, στο κανάλι της Τζεφ Μοντάνα στο Youtube έχει ανέβει και ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται διάφορες ακραίες και προσβλητικές τοποθετήσεις του Αλέξη Κούγια – και όχι μόνο –, με την ίδια να σχολιάζει και να παίρνει σαφή θέση σε όλα αυτά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164