Βασίλης Καρράς: Η πρώτη αντίδραση του αδελφού του στο TLIFE μετά το άνοιγμα της διαθήκης – «Δεν μπερδεύομαι»

Στις δύο γυναίκες τις ζωής του, τη σύζυγό του και την κόρη τους, ο Βασίλης Καρράς άφησε ολόκληρη την περιουσία του, όπως έγινε γνωστό μετά το άνοιγμα της διαθήκης. 

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Χριστίνα και η κόρη τους, Ειρήνη κληρονομούν την περιουσία «μαμούθ» του τραγουδιστή που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ αναφορικά με το κομμάτι των ακινήτων, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρωινό» στον ANT1.

Ο Βασίλης Καρράς αγκαλιά με την κόρη του

Βασίλης Καρράς – Η πρώτη αντίδραση του αδελφού του

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τη διαθήκη του δημοφιλή τραγουδιστή, το TLIFE επικοινώνησε με τον Δαμιανό Κεσογλίδη, τον αδελφό του Βασίλη Καρρά, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με τη νύφη του και την ανιψιά του παραμένουν άριστες…

«Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαθήκη του. Η περιουσία του Βασίλη είναι πάνω στην ανιψιά μου και στη νύφη μου. Αυτές τα γνωρίζουν καλύτερα. Έχουμε τρομερές σχέσεις και με τις δύο, σχέσεις οικογενειακές, αλλά πάνω σε αυτά τα θέματα δεν μπερδεύομαι, ούτε έχω γνώμη», απάντησε ο αδελφός του Βασίλη Καρρά για το θέμα της διαθήκης του.

Ο Βασίλης Καρράς με τον αδελφό του, Δαμιανό.

 

Ο Δαμιανός Κεσογλίδης συγκινεί στο TLIFE για την μεγάλη απώλεια που δεν μπορεί να ξεπεράσει. «Έχασα τον άνθρωπό μου, έχασα τον πατέρα μου, τον αδελφό μου, τον μέντορά μου, τον δάσκαλό μου. Είμαι σε χειρότερο χάλι μετά τον θάνατό του, η απώλεια είναι πολύ μεγάλη» εξομολογήθηκε. για την απώλεια του αδελφού του, Βασίλη Καρρά.

Δες ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα με τον Δημήτρη Κεσογλίδη να μιλά για τον αδελφό του, Βασίλη Καρρά

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164