Μπέττυ Μαγγίρα: «Φίλε ατύχησες» – Η αντίδρασή της όταν νεαρός άνδρας τη φλέρταρε στο δρόμο! Βίντεο

Η Μπέττυ Μαγγίρα με βίντεο στο Tik Tok αποκάλυψε το φλερτ που δέχτηκε στο δρόμο, όταν ένας άντρας της ζήτησε το τηλέφωνό της, όσο εκείνη οδηγούσε την βέσπα της, περιμένοντας το πράσινο φανάρι.

«Storytime σημερινό ασύλληπτο. Φοράω το κράνος μου, κατεβαίνω με τη βέσπα στο κέντρο για μια δουλειά. Φοράω κράνος και γυαλιά ηλίου, σταματάω σε ένα φανάρι, σταματάει δίπλα μου μία μηχανή μεγάλου κυβισμού με έναν νεαρό επάνω, είχε και ένα τσαντάκι μπροστά του με ένα σκυλάκι…

Γυρίζει και μου λέει: “δέχομαι”. Απορημένη τον κοιτάζω, του λέω: “τι δέχεσαι;” “Δέχομαι, μου λέει, να σου δώσω το τηλέφωνό μου, να με πάρεις εσύ όποτε θέλεις και να βγούμε”. Του λέω: “φίλε, ατύχησες”. Με ρωτάει γιατί, του λέω: “παντρεμένη με δυο παιδιά”. Με ρωτάει: “σοβαρά; Σοβαρά, του λέω”.

Μου λέει: “να σου πω κάτι, εγώ δεν έχω πρόβλημα”. Του λέω: “έχω εγώ όμως”. Δεν λέει τίποτα ο άνθρωπος και φεύγει και λέω από μέσα μου: “γεια σου, ρε Μπεττάκι, που έχεις ακόμα τα σουξέ σου”», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία ξεκίνησε να τραγουδά το «Αρέσω» της Ρίτας Σακελλαρίου.

Δες το βίντεο:

 

@bettymaggira Ω ναι!!!! Εχουμε κι εμεις ΣΟΥΞΕ!!! #stillgotit ♬ πρωτότυπος ήχος – Betty Maggira

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164