Μπέττυ Μαγγίρα: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη με αφορμή τα γενέθλιά του

Τον έρωτά της προς τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη θέλησε να εκφράσει δημόσια η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τα γενέθλιά του.

Η σχέση της Μπέττυς Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μάζη ξεκίνησε το 2002. Επτά χρόνια αργότερα, το 2009 αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με τον γάμο τους, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και δυο κόρες, της 14χρονη Αντριάνα και την 11χρονη Καλλινίκη. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα όλα αυτά τα χρόνια εκφράζεται με ιδιαίτερο θαυμασμό και αγάπη για τον σύζυγό της, και σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του ήταν ακόμη μια καλή αφορμή για να του πει και δημόσια πόσο τον αγαπά. Έτσι, η παρουσιάστρια-ηθοποιός, δημοσίευσε μερικές κοινές τους φωτογραφίες, αλλά και κάποιες που ποζάρουν με τα παιδιά τους και έγραψε:

«Happy birthday my rock, my sheriff, my love. Τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο λένε!!!! Ίσως έχουν δίκιο… Και θα σας εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ!
Το πρώτο μου κινηματογραφικό “crush” ήταν ο Jeff Bridges στην ταινία against all odds!! Είπα από μέσα μου wow!!! (Στην 7η φωτό σας παραθέτω φωτό του ίδιου από την ταινία για να δείτε πως ήταν).

Αρκετά μεγαλύτερη κι αφού είμασταν μαζί αρκετά χρόνια ήδη , συνειδητοποίησα ποσό του έμοιαζες !!!! Δεν ξέρω ποσό συνειδητά η ασυνείδητα κάνουμε επιλογές , η καταφέρνουμε να προσελκύσουμε αυτό που επιθυμούμε , εγώ όμως ,θα ευχαριστήσω ΕΣΕΝΑ που με «εντόπισες», τον @antonisvlontakis (κουμπάρο) που έκανε το προξενιό και την αδερφή μου @matthildimaggira (ξέρει αυτή το γιατί )!!!

Είσαι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, ο πιο έξυπνος, θετικός , υποστηρικτικός , υπομονετικός κι ο πιο κουλ μπαμπάς του κόσμου !Σ αγαπάμε κι οι τέσσερις !!! Γιατί έχει μπει κι η Μόζα δυνατά στο παιχνίδι !!!! Χρόνια σου πολλά !!!! My Rocky»

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164