Μπέττυ Μαγγίρα: Το παράπονο στον σύζυγό της Δημήτριο Μάζη στον αέρα της εκπομπής

Το παράπονό της προς τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη θέλησε να εκφράσει η Μπέττυ Μαγγίρα, μέσα από την εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», το πρωί της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της το πρωί της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου, σχολίαζαν ένα βίντεο το οποίο είχε δημοσιεύσει η Ιωάννα Μαλέσκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στο πλάι της βλέπουμε τον νέο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Δανιά να την τραβάει με drone.

Με αφορμή αυτό το βίντεο, η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε «έξαλλη» και θέλησε να εκφράσει το παράπονό της στον σύζυγό της.

«Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Αυτή η κοπέλα που έχει ένα σύντροφο ούτε ένα χρόνο και την τραβάει με drone. Δεν είμαι απλά έξαλλη, δε θα βγω από τα ρούχα μου, δε θέλω να μου φέρεται ένα ηρεμιστικό να το πιω…. Εγώ 20 χρόνια τώρα με τον Μάζη, ούτε ένα drone; Δημήτρη μου…δεν το περίμενα… 20 χρόνια…

Του δίνω κινητό να με τραβήξει μια φωτογραφία – τραβάει ωραίες φωτογραφίες αυτό του το αναγνωρίζω -και βαριέται και αυτή η κοπέλα είναι δυο μήνες, πόσο είναι με αυτόν και την τραβάει με drone; Εγώ πως θα φύγω να πάω σπίτι μου; Ποια θετικά να κρατήσω;» είπε με αρκετή δόση χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164