Μπο: «Ίσως η Μαρία Αντωνά του βγάζει έναν εαυτό που δεν έχουμε ξαναδεί»

Τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά αλλά και την υπόθεση φοροδιαφυγής με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Ρέμο σχολίασε ο Μπο σε δηλώσεις που έκανε στην καλοκαιρινή εκπομπή «Summer’s cool».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα όλο αυτό που έχει συμβεί με τον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά. Από την πλευρά της Μαρίας έβλεπα ότι είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Να είναι καλά ο καθένας, γιατί και οι δυο έχουν προχωρήσει. Η Μαρία με τον Γιώργο Λιάγκα μου φαίνονται μια χαρά σαν ζευγάρι.

Δεν ακούω κάτι περίεργο. Πράγματι είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα τόσο εξωστρεφή. Ίσως η Μαρία του βγάζει έναν εαυτό που δεν έχουμε ξαναδεί. Είναι πάρα μα πάρα πολύ ωραίο γιατί και ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που αν περάσει από εδώ, θα γυρίσουν να τον κοιτάξουν όλοι, δεν είναι ένας δημοσιογράφος αδιάφορος» ανέφερε αρχικά ο Μπο.

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον Αντώνη, είναι ένας καλός άνθρωπος γενικότερα. Νομίζω ότι είναι τόσο δυνατή η πορεία του, που το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να στραφούν πάνω του τα φώτα και ίσως να του κάνει και καλό» πρόσθεσε.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164