Μπραντ Πιτ: Έξαλλος ο ηθοποιός που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον γιο του στο νοσοκομείο

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο γιος του Brad Pitt και της Angelina Jolie βρίσκεται στο νοσοκομείο, ύστερα από το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ηλεκτρικό του ποδήλατο, πριν μερικές μέρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, ο χολιγουντιανός σταρ «είναι εκτός εαυτού και ιδιαίτερα αναστατωμένος που δεν μπόρεσε να μιλήσει στον Pax».

Οι κακές σχέσεις του Pitt του τόσο με τον Pax όσο και με τα άλλα παιδιά του με την Jolie, είναι γνωστή.

Παρά την έλλειψη επικοινωνίας, η συγκεκριμένη πηγή δήλωσε στη DailyMail.com: «Ο Brad είναι ταραγμένος και ανησυχεί για το ατύχημα του Pax, αλλά δεν μπορεί να τον βρει».

 

Το ίδιο άτομο, συνέχισε επισημαίνοντας ότι ο ηθοποιός δεν ήταν σύμφωνος να οδηγεί το ηλεκτρικό πατίνι χωρίς κράνος και κατά τη δική του γνώμη, θα έπρεπε να έχει αυτοκίνητο.

«Είναι πολύ ενοχλητικό για τον Brad Pitt κάθε φορά που ακούει ότι κάποιο από τα παιδιά τραυματίστηκε και αισθάνεται εντελώς ανίσχυρος επειδή δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως. Η αντίδραση ενός πατέρα θα ήταν να πάει στο νοσοκομείο ή να του τηλεφωνήσει. Έχει προσπαθήσει τόσες πολλές φορές, αλλά τα παιδιά δεν δέχονται τις κλήσεις του. Τα χέρια του είναι δεμένα» πρόσθεσε η πηγή που επικαλείται η Daily Mail.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164