Site icon TLIFE

Μπριζίτ Μακρόν: Εμφάνιση – έκπληξη στο «Εmily in Paris» του Netflix

Πρόταση για να εμφανιστεί στη σειρά του Netflix, «Emily in Paris»,  δέχτηκε η Μπριζίτ Μακρόν με τα νέα επεισόδια να βγαίνουν πολύ σύντομα στον αέρα.

Όπως  αποκαλύπτει το περιοδικό Elle, η Μπριζίτ Μακρόν θα εμφανιστεί στη σειρά με τα δικά της ρούχα και χωρίς να της δοθούν ιδιαίτερες οδηγίες.

Η εμφάνιση της 71χρονης πρώην δασκάλας, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, Λίλι Κόλινς, ετοιμαζόταν από το 2022.

«Η ιδέα μας ήρθε όταν ο Ντάρεν Σταρ και εγώ τη συναντήσαμε στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022», δήλωσε η Κόλινς.

«Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και πήρε με πολύ χιούμορ την αναφορά της στην πρώτη σεζόν. Αυτή η σκηνή στην τέταρτη σεζόν «κλείνει το μάτι στους θαυμαστές και τα γυρίσματα μαζί της ήταν πραγματική τιμή και χαρά», πρόσθεσε.

Είναι η δεύτερη φορά που η Μπριζίτ Μακρόν υποδύεται τον εαυτό της στην οθόνη. Το 2018, εμφανίστηκε στο «Vestiaires», μια γαλλική κωμική σειρά που ακολουθεί δύο κολυμβητές με ειδικές ανάγκες. Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι βρισκόταν σε παραγωγή μια βιογραφική σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο «Brigitte, une femme libre», Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα

Το δεύτερο μισό του τέταρτου κύκλου της σειράς «Emily in Paris» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Φωτογραφία: Reuters

 

© 2024 tlife.gr