Μπρούκλιν Μπέκαμ: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία της συντρόφου του, Νίκολα Πελτζ

Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν Μπέκαμ, το Σαββατοκύριακο θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Νίκολα Πελτζ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει την λαμπερή τελετή στο εξοχικό σπίτι του πατέρα της Νίκολα στη Φλόριντα.

Η ξανθιά καλλονή έχει μοιραστεί πολλές φορές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από το κτήμα στο Παλμ Μπιτς, γνωστό ως Montsorrel, το οποίο αξίζει 103 εκατομμύρια δολάρια!

    

Αρκετοί μπορεί να πίστευαν πως η οικογένεια του Μπρούκλιν Μπέκαμ θα αναλάβει τα έξοδα για τον γάμο, ωστόσο όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, ο πατέρας της Νίκολα Πέλτζ, Νέλσον Πελτζ, έχει περιουσία που το 1,3 δισεκατομμύρια λίρες, όποτε όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τον χλιδάτο γάμο.

Το κτήμα όπου θα γίνει ο γάμος είναι χτισμένο από 1969 για την Anita Young, σύζυγο του Robert R. Young, το ακίνητο μπροστά στον ωκεανό είναι 13 στρέμματα και διαθέτει μια πισίνα μέσα σε μια περιφραγμένη αυλή, τη δική του ιδιωτική παραλία και έναν ξενώνα.

Ο Νέλσον Πελτζ φέρεται να αγόρασε το σπίτι το 1987 για 13,5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά τώρα εκτιμάται ότι αξίζει 103 εκατομμύρια δολάρια, και διαθέτει επίσης γυάλινα παράθυρα που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Μεταξύ των καλεσμένων που φημολογείται ότι θα βρίσκονται στο μυστήριο, είναι η Έβα Λονγκόρια, ο Γκόρντον Ράμσεϊ, η Μέλανι Μπράουν και άλλοι.

Οι γονείς της Νίκολα Πελτζ, μπορεί να διαθέτουν αυτό το εντυπωσιακό κτήμα, παρόλα αυτά έχουν επιλέξει να μην ζουν εκεί, αφού διαθέτουν ακόμη μια έπαυλη 27 υπνοδωματίων στα περίχωρα της Νέας Υόρκης με ένα παγοδρόμιο, μια λίμνη και ακόμη και ένα κοπάδι με αλμπίνο παγώνια, σύμφωνα με το περιοδικό Fortune.

Ποιος είναι ο Νέλσον Πελτζ

Ο Νέλσον Πελτζ,  είναι Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και επενδυτής, αλλά και εταίρος ενός ταμείου διαχείρισης εναλλακτικών επενδύσεων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Από τον Οκτώβριο του 2021, η καθαρή περιουσία του υπολογιζόταν σε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια! Τον Φεβρουάριο του 2014, το Forbes έχρισε τον Πελτζ ως έναν από τους 25 διαχειριστές hedge funds με τα υψηλότερα κέρδη το 2013, με συνολικά κέρδη 430 εκατομμυρίων δολαρίων, και κατατάχθηκε στη 16η θέση. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο Πελτζ είχε καθαρή περιουσία 1,51 δισεκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο του 2017 και αυτό τον έκανε τον 432ο πλουσιότερο άνθρωπο στις ΗΠΑ.

Το 2005, ο Πελτζ ήταν μεταξύ 53 ατόμων που συνεισέφεραν το μέγιστο των 250.000 $ στη δεύτερη ορκωμοσία του Προέδρου George W. Bush και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του New York-Presbyterian Hospital από το 2019. Εκτός από τη Nicola, έχει ακόμα δύο γιους, τον Brad και τον Will.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164