Site icon TLIFE

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Βικτόρια και Ντέιβιντ στο Μαϊάμι για τον γάμο του γιου τους – Φωτογραφίες

Ημέρα γάμου ξημερώνει για την οικογένεια Μπέκαμ, καθώς αύριο Σάββατο 9 Απριλίου ο νεαρός Μπρούκλιν Μπέκαμ και η αγαπημένη του, Νίκολα Πελτζ παντρεύονται στο Μαϊάμι.

Ο 22χρονος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ και η 27χρονη κληρονόμος γνωρίστηκαν στο Coachella πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ το 2020 έγινε γνωστή η σχέση τους. Μετά από μόλις 11 μήνες σχέσης ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. 

Ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ θα γίνει στο Palm Beach. Tο κτήμα όπου θα γίνει ο γάμος είναι χτισμένο από 1969 για την Anita Young, σύζυγο του Robert R. Young, το ακίνητο μπροστά στον ωκεανό είναι 13 στρέμματα και διαθέτει μια πισίνα μέσα σε μια περιφραγμένη αυλή, τη δική του ιδιωτική παραλία και έναν ξενώνα.

Οι γονείς της Νίκολα Πελτζ, μπορεί να διαθέτουν αυτό το εντυπωσιακό κτήμα, παρόλα αυτά έχουν επιλέξει να μην ζουν εκεί, αφού διαθέτουν ακόμη μια έπαυλη 27 υπνοδωματίων στα περίχωρα της Νέας Υόρκης.

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ: Στο Μαϊάμι για τον γάμο του γιου τους

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε φωτογραφίες από την οικογενειακή της έξοδο με τον Ντέιβιντ και τα παιδιά τους, λίγες ώρες πριν το γαμήλιο Σαββατοκύριακο και τον γάμο του Μπρούκλιν, ο οποίος ωστόσο απουσίαζε από το δείπνο.

«Ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο μπροστά μας!! Φιλιά από το Μαϊάμι. Σας αγαπώ», έγραψε στο instagram η Βικτόρια.

Δες στην παρακάτω ανάρτηση τις φωτογραφίες:

 

© 2024 tlife.gr