Μπρους Γουίλις: Το τρυφερό βίντεο με την 9χρονη κόρη του που προσπαθεί να τον βοηθήσει με την άνοια

Πριν από έναν χρόνο περίπου η Ντέμι Μουρ είχε ανακοινώσει πως ο πρώην σύζυγός της, Μπρους Γουίλις πάσχει από αφασία, με την είδηση να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον πλανήτη αμέσως. Έναν χρόνο μετά, φαίνεται πως τα πράγματα είναι σταθερά, παρόλο που πριν από λίγες εβδομάδες τα δημοσιεύματα ήθελαν την κατάσταση της υγείας του να έχει επιδεινωθεί.

Από το πλευρό του Μπρους Γουίλις, δεν έχει φύγει ούτε λεπτό η οικογένειά του, ενώ η σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ ενημερώνει συχνά τους θαυμαστές του ηθοποιού για το πώς βιώνει αυτή την περίοδο, που ο σύζυγός της χρειάζεται μεγάλη φροντίδα, μέσα από δημοσιεύσεις στα social media.

Σε μία πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Instagram, το πρώην μοντέλο περιέγραψε μέσα από ένα βίντεο, τι έκανε η κόρη τους, Έβελιν, για να βοηθήσει τον πατέρα της και τη συγκίνησε.

Όπως είπε, η 9χρονη κόρη της αναζητούσε πληροφορίες σχετικά με τους όσους πάσχουν από άνοια και ανακάλυψε ότι ένα συχνό πρόβλημα τους είναι ο κίνδυνος της αφυδάτωσης.

«Της είπα λοιπόν, “Έβελιν θα φροντίσουμε ο μπαμπάς να έχει πάντα ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι του. Σε ευχαριστώ που μου το είπες. Το πιο τρυφερό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μαθαίνεις για την ασθένεια του μπαμπά σου”» περιγράφει στο βίντεο συγκινημένη.

Το κλιπ της Έμμα Χέμινγκ απέσπασε χιλιάδες σχόλια που αποθεώνουν την τρυφερή κίνηση της μικρής Έβελιν να βοηθήσει τον Γουίλις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164