“Μπρούσκο”: Ενας γάμος μετ΄ εμποδίων έρχεται για να τ΄ αλλάξει όλα…

Οπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της ελληνοκυπριακής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.), η κατάσταση στο οινοποιείο των Ματθαίων έχει φτάσει στα άκρα, καθώς ο Ματθαίος απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Μελίνα. Η συνέντευξη τελικά ξεκινά και ο Ματθαίος εισβάλει έξαλλος στον χώρο.

Η Δήμητρα, μην μπορώντας να αντισταθεί στην πρόσκληση του Πάτροκλου, τον συναντά στο ξενοδοχείο και κάνουν έρωτα. Εν τω μεταξύ οι Ματθαίοι μαζί με τον Σήφη μαθαίνουν για τον ερχομό του στην Κύπρο και εξοργίζονται. Ετσι, προκειμένου ο Νεκτάριος να προλάβει τα χειρότερα, πηγαίνει πρώτος στο ξενοδοχείο και τους βλέπει μαζί.
Την ίδια στιγμή ο Διαμαντής μαθαίνει από την Ερνέστα για το ταξίδι του Πάτροκλου στην Κύπρο και τον προειδοποιεί για τελευταία φορά, ενώ εξακολουθεί να θέλει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καταστρέψουν τον Παύλο Γιαννακάκη. Η Αναστασία μαθαίνει για την παραμονή της Στέλλας στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας και στο άκουσμα ότι λόγω της σχέσης με τον Ματθαίο τους αποκαλεί πλέον «οικογένεια» ξεσπά.

Παρότι ο Νεκτάριος πιστεύει ότι η Δήμητρα συνάντησε τον Πάτροκλο προκειμένου να τους τα συμβιβάσει, εξοργίζεται και της απαγορεύει την οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Λίγο αργότερα η Δήμητρα θ’ αντιμετωπίσει την οργή του Αχιλλέα, αλλά και τη σκληρή στάση της Μελίνας, ενώ η Αλεξάνδρα ανησυχεί για τον Νεκτάριο. Ο Παύλος παντρεύεται τη Χρυσάνθη με πολιτική τελετή, όμως την ευχάριστη ατμόσφαιρα στο γαμήλιο τραπέζι διακόπτει η Αναστασία, με την επιθετική της στάση.
Η ύπαρξη του Ανδρέα και της Στέλλας στις ζωές της Αναστασία και του Ματθαίου, αντίστοιχα, πυροδοτεί νέες κόντρες ανάμεσά τους και το επαγγελματικό τους ταξίδι στη Ρόδο ξεκινάει επεισοδιακά. Την ίδια στιγμή, ο Σήφης ξαφνιάζεται όταν αντικρίζει τον Αλέξη στην πόρτα του, να του λέει έντρομος ότι κινδυνεύει.

Στο μεταξύ, η Μελίνα πάει για πρώτη μέρα στη δουλειά της στην εταιρεία των Ματθαίων κι εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη που της έχει ετοιμάσει ο Αχιλλέας, ο οποίος έχει και πάλι «ένα σχέδιο» για να της δείξει τον έρωτά του.

Ο Διαμαντής βλέπει τον Μύρο να φιλάει τη Δάφνη και γίνεται έξαλλος από θυμό. Ο Ματθαίος με το πείσμα του καταφέρνει να χαλάσει τη δουλειά στη Ρόδο και αυτή η εξέλιξη προκαλεί έναν ακόμα τρομερό καβγά ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Σήφη.
Η Ερνέστα φεύγει για το Λονδίνο και ο Πάτροκλος βρίσκει την ευκαιρία να πάει Κύπρο για να συναντήσει κρυφά τη Δήμητρα. Η επιμονή και των δύο σε αυτή την παράνομη σχέση θα φέρει στο μέλλον ολέθρια αποτελέσματα…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164