“Μπρούσκο”: Η “Μελίνα” χάνει το παιδί και μία φοβερή αποκάλυψη…

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της ελληνοκυπριακής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.). Η κατάσταση ανάμεσα σε Αχιλλέα και Μελίνα φτάνει στα άκρα και η Μελίνα ετοιμάζεται να πάρει τα παιδιά και να πάει στα Χανιά. Η Αλεξάνδρα μπαίνει επειγόντως στο χειρουργείο.
Το σκοτεινό πρόσωπο του Αλκιβιάδη αποκαλύπτεται στην Αλκηστη και αυτή η αποκάλυψη την κάνει να εξαφανιστεί από τον Σήφη, ο οποίος την αναζητά. Οταν τελικά θα τη βρει, η στάση της απέναντί του θα τον αφήσει άναυδο. Από φόβο μήπως ο Αλκιβιάδης κάνει κακό στο Σήφη, η Αλκηστις του ζητά να χωρίσουν, λέγοντάς του ψέματα ότι δεν νιώθει τίποτα γι’ αυτόν.

Η Μελίνα, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις της Δήμητρας για τον Αχιλλέα, κρατάει παγερή στάση απέναντί του. Η κοπέλα ζητά από τον Σήφη να τη βοηθήσει να βρει σπίτι στα Χανιά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα όταν θα έχει φύγει οριστικά από την Κύπρο. Η Βασιλική ενημερώνει τον Αχιλλέα για αυτά που έχει μεταφέρει η Δήμητρα στη Μελίνα και τον προειδοποιεί για όσα έρχονται.

Ο Σήφης θυμώνει όταν βλέπει την Αλκηστη με τον Αλκιβιάδη σε τρυφερή στιγμή. Ενα αναπάντεχο τηλεφώνημα του Σήφη επιφυλάσσει στον Αχιλλέα την πιο δυσάρεστη έκπληξη της ζωής του. Τον ενημερώνει πως η γυναίκα του σηκώνοντας ένα βαρύ αντικείμενο είχε αιμορραγία και στη συνέχεια απέβαλε. Ο νεαρός Ματθαίος καταρρέει. Την ίδια στιγμή η Μελίνα βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Και η αποκάλυψη…
Ο Πάτροκλος χώνεται όλο και πιο βαθιά σε βρώμικα κόλπα για λογαριασμό του Αλκιβιάδη. Οι δύο άντρες συζητούν κυνικά για τα «εγκλήματά» τους, δίχως να έχουν αντιληφθεί την παρουσία της Αλκηστης πίσω απ’ την πόρτα, που έντρομη έχει ακούσει τα πάντα…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164