Site icon TLIFE

“My Style Rocks”: Άγρια κόντρα μεταξύ Στέλιου Κουδουνάρη και Δήμητρας Αλεξανδράκη [video]

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μία από τις δύο παίκτριες που μπήκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας στο “My Style Rocks“. Το γνωστό μοντέλο είπε το μεγάλο “ναι” στην πρόταση του ΣΚΑΙ και έτσι κάθε απόγευμα θα μας παρουσιάζει τις στιλιστικές της επιλογές. Μπορεί στο πρώτο επεισόδιο όλα να ήταν ρόδινα για την όμορφη Δήμητρα Αλεξανδράκη, όμως στη συνέχεια θα έρθουν τα πάνω – κάτω.

Το πρωί της Τρίτης, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” ότι έχει ξεσπάσει μία άγρια κόντρα μεταξύ της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Στέλιου Κουδουνάρη, με την πρώτη να θέλει να αποχωρήσει από το reality μόδας. «Την Κυριακή έγινε το γυρίσματα για το Gala της Παρασκευής και έχει θέμα “Red Carpet”. Ο Κουδουνάρης μίλησε πάρα πολύ αυστηρά στη Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα.

"My Style Rocks": Άγρια κόντρα μεταξύ Δήμητρας Αλεξανδράκη και Στέλιου Κουδουνάρη

Έγινε μεγάλη φασαρία και διακόπηκε το γύρισμα. Η Δήμητρα έκλαψε πίσω και χθες πήγε να προετοιμαστεί για το νέο επεισόδιο και έκλαψε στην προετοιμασία. Δεν ήθελε να μείνει στο My Style Rocks, την έπεισε η παραγωγή, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν τα κορίτσια που την αγαπάνε και την συμπαθούν. Η ίδια δήλωσε πως δεν το κάνει για τα χρήματα και έχει πιεστεί πολύ ψυχολογικά», ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος.

© 2024 tlife.gr