Μυρτώ Κάζη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της – Φωτογραφίες

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε μόλις πριν λίγες ημέρες η Μυρτώ Κάζη, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως εκείνη και η νεογέννητη κόρη της πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και πλέον είναι στο σπίτι τους.

«Με τα παιδιά μου τα τελευταία χρόνια πριν κοιμηθούμε συνηθίζουμε να λέμε «ευχαριστώ» για πέντε πράγματα που μας συνέβησαν μέσα στην ημέρα. Για να μάθουμε να εκτιμάμε όσα έχουμε και όσα μας συμβαίνουν. Με αυτό το post θα μου επιτρέψετε λοιπόν, να πω τα δικά μου ευχαριστώ για όσα μας συνέβησαν αυτές τις 4 ημέρες με το δελφινάκι μας» γράφει αρχικά η Μυρτώ Κάζη.

«Όλους εσάς που από τη Δευτέρα μού στέλνετε χιλιάδες μηνύματα και κύματα αγάπης. Υπόσχομαι να τα διαβάσω ένα ένα με προσοχή (μόλις βρω χρόνο!). Τα Μπιθάκια μου που μας περίμεναν υπομονετικά τέσσερις ημέρες και με απανωτά face calls έκαναν τις ημέρες αυτές ακόμα πιο ενθουσιώδεις. Τον Μπίθα μου που με έκανε για τρίτη φορά μαμά. Ως μοναχοπαίδι το mom of 3 δεν το είχα στο πλάνο. Το ομολογώ.

Το σώμα μου που αλλάζει, μεταμορφώνεται και μετά πρέπει να ξανά προσαρμοστεί και να επανέλθει για να ανταπεξέλθει ξανά και ξανά στις υποχρεώσεις μιας εργαζόμενης μαμάς. Το σύμπαν, τον θεό, τη μοίρα, που με αξίωσαν να φέρω στον κόσμο τρεις μικρές καρδούλες. Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο πόσο μάλλον μια μεγάλη, ισορροπημένη οικογένεια. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων. Γυρίσαμε σπίτι με το δελφινάκι και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε» συμπλήρωσε η ευτυχισμένη μανούλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myrto Kazi (@myrto_kazi)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164