Ν.Γερμανού: “Δεν φοβάμαι τις ρυτίδες!”

Ο Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη της, στην εφημερίδα Espresso κάνει τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε, μιλάει για τα μελλοντικά της σχέδια στην τηλεόραση αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Στην προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια δηλώνει ελεύθερη και ωραία και περιμένει το μεγάλο έρωτα να της χτυπήσει την πόρτα. ”Είμαι ελεύθερη, προτιμώ να είμαι ελεύθερη παρά μόνη. Είμαι καλά. Περιμένω να επιβεβαιωθούν οι φίλες μου, οι αστρολόγες, οι οποίες έχουν προβλέψει για μένα έναν μεγάλο έρωτα αυτό το καλοκαίρι”, είπε.

Παρόλα αυτά το φλερτ δεν λείπει από τη ζωή της. ”Δεν αισθάνομαι ότι είμαι στα αζήτητα, έχω κάποια φλερτ. Κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο, με κολακεύει και με κάνει πολύ ευτυχισμένη, αλλά το να παίζει κάτι που να είναι σαν σχεσούλα ή ιστοριούλα, όχι, δεν υπάρχει κάτι!”, τόνισε.

Η Ναταλία αποκάλυψε πως τώρα της αρέσει πολύ περισσότερο η εξωτερική της εμφάνιση από ότι ήταν στα είκοσι και πως οι ρυτίδες, δεν την τρομάζουν. ”Δεν φοβάμαι τις ρυτίδες. αν σου δείξω φωτογραφίες από όταν ήμουν είκοσι χρονών και τις συγκρίνει με το πως είμαι τώρα, θα μου πεις πως είμαι καλύτερη τώρα. Τις ρυτίδες δεν τις φοβάμαι καθόλου, γιατί αισθάνομαι ότι είμαι από τις γυναίκες που δεν τα πάνε άσχημα από το χρόνο. Είμαι πιο νόστιμη τώρα παρά όταν ήμουν είκοσι”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θα αφηνόταν στα χέρια κάποιου πλαστικού για να κάνει λίφτινγκ δήλωσε: ” Είμαι λίγο φοβισμένη και επιφυλακτική με το θέμα του λίφτινγκ. Θα προτιμούσα δηλαδή να μην καταφύγω στο νυστέρι-νυστέρι αλλά να καταφύγω σε πράγματα μικρά διορθωτικά. Δεν κρύβω ότι έχω κάνει μπότοξ”.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε και για τον Σάββα Πούμπουρα, που αποχώρησε από την εκπομπή της. ”Ναι μου λείπει εκείνο το φευγάτο τυπάκι. Στεναχωρήθηκα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, αλλά από την άλλη καταλαβαίνω απόλυτα ότι το κανάλι δεν είχε άλλη επιλογή”, είπε. Η λαμπερή παρουσιάστρια θα είναι και το χειμώνα μες την καλή χαρά με δύο νέα πρόσωπα στο πλευρό της, τον Βασίλη Λιάτσο και το Δημήτρη Λαγιόπουλο.

Το Ναταλάκι μίλησε και για την Μαρία Ιωαννίδου, σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. ” Η επέμβαση πέτυχε, όλα πήγαν πολύ καλύτερα και με τη θεραπεία που θα κάνει η Μαρία θα είναι περδίκι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εγώ θα είμαι δίπλα της όπως ήμουν πάντα, κάτι που το ξέρει πολύ καλά η Μαρία. Πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι”, υπογράμμισε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164