Site icon TLIFE

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Πιο χαλαρή από ποτέ και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις καλοκαιρινές διακοπές της – Φωτογραφίες

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απόλαυσε στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας πολλές εξορμήσεις μαζί με τον σύζυγό της Νάσο Γαλακτερό αλλά και την κόρη τους, Σόφη.

Μετά τα Κύθηρα, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ πέρασε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στην μαγευτική Σύμη, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις προετοιμασίες της εκπομπής «Στούντιο 4», η οποία κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

«Άντε τώρα να πεις αντίο στη Σύμη. Στις βουτιές στον Άη Γιώργη και στη μυστική μας παραλία, στα απογευματινά ποτά στην Αγία Μαρίνα, στα τραπέζια στη Χαρούλα και στον Παντελή, στους καφέδες στον Νηρέα το πρωί, στη θέα από το καλύτερο μπαλκόνι του νησιού, στα χρώματα της θάλασσας και των σπιτιών, στους ανθρώπους που είναι και που νιώθεις οικογένεια, στο «one fine day» που ακούσαμε και φέτος στις 18 παρέα με φίλους και ωραίες ιστορίες. Αλλά όπως λέει και η Σαρίτα «κάθε μέρα που περνάει τον χειμώνα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στη Σύμη». Cheers στα καλοκαίρια που έρχονται!» έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φαίνεται πιο χαλαρή και ευδιάθετη από ποτέ, ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

© 2024 tlife.gr