Νάντια Μπουλέ: Εκθαμβωτική εμφάνιση σε δημόσια έξοδο! [pics]

Η Νάντια Μπουλέ έχει κάθε λόγο να χαίρεται καθώς είχε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στα επαγγελματικά της. Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε τεράστια επιτυχία, με την συμμετοχή της στο θρυλικό μιούζικαλ Εβίτα. Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, τελείως διαφορετικό, καθώς ασχολείται με την διαφήμιση βιολογικών προϊόντων. Ο τρόπος που το διαφημίζει, μάλιστα, μπορεί να θεωρηθεί άκρως σέξι, καθώς ανεβάζει στο Instagram “καυτές” της φωτογραφίες.

Το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, στην παρουσίαση του θεατρικού project που έρχεται στην Ελλάδα, του γνωστού μιούζικαλ La La Land. Η ταινία, η οποία έγινε εισπρακτική επιτυχία και κέρδισε έξι Όσκαρ ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι και κάνει παγκόσμια περιοδεία, κάνοντας μάλιστα την εμφάνισή της και στην Ελλάδα, σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη.
Η περιοδεία ξεκίνησε τον Μάϊο από το Hollywood Bowl του Los Angeles και είναι η πρώτη φορά που θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την προβολή μιας τέτοιας ταινίας με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας στην Ελλάδα.
Η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε στην παρουσίαση, μαζί με καλούς της φίλους και συναδέλφους, όπως η Κόννυ Μεταξά, ο Άλεξ Οικονόμου, ο Θανάσης Αλευράς κ.α.
Δες τις φωτογραφίες:
Με τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο
Με τον Άλεξ Οικονόμου
Κόννυ Μεταξά
Ευγενία Σαμαρά

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164