Site icon TLIFE

Νάντια Μπουλέ: Ξεκίνησε τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη της – Φωτογραφίες

Η Νάντια Μπουλέ μετά το τέλος της εκπομπής DOT. που παρουσίαζε με τον Μίνω Θεοχάρη, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισάακ είναι έτοιμοι να απολαύσουν το πρώτο τους καλοκαίρι με την κόρη τους, Σεμέλη-Ρωξάνη, η οποία ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Ιούλιο.

H τρυφερή μανούλα επέλεξε να περάσει το πρώτο μέρος των διακοπών της με την μικρή της στον τόπο καταγωγής της, την Ναύπακτο, όπου μένει η οικογένειά της και τους επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία.

Η Νάντια Μπουλέ μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αυτές τις ημέρες όμως, που χαλαρώνει φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους κάποιες φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνά μαζί με την κόρη της, χωρίς να αποκαλύπτει αν βρίσκεται και ο σύντροφος και πατέρας της κόρης της, μαζί τους.

Μητέρα και κόρη ξεκινούν την ημέρα τους με μπάνιο στην παραλία, βουτιές και ηλιοθεραπεία, ενώ το απόγευμα απολαμβάνουν τις βόλτες τους σε διάφορα μέρη και εννοείται στις κούνιες που φαίνεται πως αρέσουν πολύ στην Σεμέλη Ρωξάνη.

Δες τις φωτογραφίες της Νάντιας Μπουλέ

© 2024 tlife.gr