Site icon TLIFE

Nάντια Μπουλέ: Ο Τρύφωνας Σαμαράς την μεταμόρφωσε σε Εβίτα Περόν! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έναν ρόλο πρόκληση ετοιμάζεται να παίξει σε λίγο καιρό η Νάντια Μπουλέ! Η ταλαντούχα ηθοποιός θα ενσαρκώσει μια γυναίκα μύθο την Εβίτα Περόν σε λίγο καιρό στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και για 20 μόνο παραστάσεις!

Η Νάντια είναι ενθουσιασμένη για αυτό το ρόλο και το TLIFE, βρέθηκε στην προετοιμασία της φωτογράφισης της παράστασης όπου η Νάντια μεταμορφώθηκε σε Εβίτα! Από τα πιο χαρακτηριστικά της Εβίτας ήταν τα ξανθά μαλλιά της που συνήθιζε σχεδόν πάντα να τα χτενίζει κότσο. Το έργο της μεταμόρφωσης ανέλαβε ο Τρύφωνας Σαμαράς και όπως βλέπεις στις αποκλειστικές φωτογραφίες το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Στο πλευρό της Νάντιας ως Τσε θα βρίσκεται ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ενώ την σκηνοθεσία έχει ο Δημήτρης Μαλισσόβας. Ο Τρύφωνας σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη και εμπνευσμένος από τις εμφανίσεις της Εβίτας, δημιούργησε ένα υπέροχο κότσο και έχει αναλάβει να χτενίζει τη Νάντια σε κάθε παράσταση.

Η Νάντια και όλοι οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει εντατικές πρόβες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 3 Μαΐου που θα ξεκινήσει η παράσταση

Η Νάντια έγραψε για το νέο της ρόλο που στο παρελθόν την έχει ενσαρκώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη:
“Η χαρά μου για αυτόν το ρόλο είναι απερίγραπτη και η αγωνία μου για να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, είναι στον ουρανό! Έχουμε πέσει ήδη με τα μούτρα στη δουλειά και ετοιμαζομαστε!

© 2024 tlife.gr