Site icon TLIFE

Νάντια Χαλαμανδάρη: Μας δείχνει το αρχοντικό που μένει με τον πρίγκιπα σύζυγό της στην Ισπανία! [pics]

Τη Νάντια Χαλαμανδάρη την ξέραμε από την εκπομπή που έκανε πριν 15 χρόνια με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Star! Ωστόσο την γνωρίσαμε καλύτερα μετά τον έρωτά της και το γάμο της με τον πρίγκιπα της Ισπανίας Φερνάρντο. Ο δημοσιογράφος και παραγωγός απέκτησε με τον πρίγκιπα ένα γιο. Πριν ένα μήνα ένα δημοσίευμα του Ισπανικού Ηola, ήρθε να ταράξει τη ζωή της ισχυριζόμενο ότι ο γάμος της βρίσκεται σε κρίση. Τόσο εκείνη όσο και ο πρίγκιπας το διάψευσαν και η Νάντια εξήγησε πως λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων θα ζει το μισό χρόνο στην Ελλάδα και τον μισό στην Ισπανία, ενώ τόνισε ότι δεν έχει χωρίσει με τον σύζυγό της.

Αυτές τις ημέρες η Νάντια βρίσκεται με το γιο της και τον σύζυγό της στην Ισπανία επιβεβαιώνοντας ότι όλα είναι τέλεια μεταξύ τους ενώ μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από το πριγκιπικό πραγματικά σπίτι όπου ζει η οικογένεια. Κάτω από τη φωτογραφία της μάλιστα η Νάντια έγραψε μια φράση όλο νόημα: “Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το σπίτι αλλά πόσο χαρούμενο σπιτικό είναι”..

It Is Not How Big The House Is. It Is How Happy The Home Is#love #family #friends #madrid #españa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Halamandari (@nadiahalamandari) στις

Προχθές η Νάντια μοιράστηκε μαζί μας τις προετοιμασίες από το δείπνο που παρέθεσε ο πρίγκιπας Φερνάρντο και εκείνη, στους φίλους τους

© 2024 tlife.gr