Site icon TLIFE

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι του στην Αίγυπτο!

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Αίγυπτο έκανε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ο γνωστός επιχειρηματίας που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο δεύτερο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ και στη συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads του ANT1, λατρεύει τα ταξίδια και όποτε δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις κάνει αποδράσεις τόσο σε κοντινούς όσο και σε μακρινούς προορισμούς.

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποια στιγμιότυπα από το ιδιαίτερο ταξίδι του. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τον βλέπουμε να ποζάρει σε μια από τις βόλτες του στους δρόμους της πόλης, μπροστά από ένα τοίχο στον οποίο είναι σχεδιασμένο το πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ενθουσιασμένος από την ξεχωριστή εμπειρία που έζησε και τις μοναδικές εικόνες που αντίκρισε στην Αίγυπτο, σε νέα ανάρτησή του το απόγευμα της Κυριακής, σημείωσε: “Αλεξάνδρεια… Δεν περίμενα να συναντήσω τόσο καλούς ανθρώπους σ’ αυτήν την πόλη, με τόσο καθαρές καρδιές και μάτια. Επόμενος σταθμός Κάιρο”.

© 2024 tlife.gr