Ναταλί Κάκκαβα κατά του δήμου Σαρωνικού – «Στο παρελθόν μια χαρά ζητούσατε να βγαίνετε μαζί μου στα κανάλια για να σας μάθει ο κόσμος»

Η Ναταλί Κάκκαβα πριν μερικές ημέρες μέσω ανάρτησής της στα social media ανακοίνωσε την παραίτησή της από τη Θέση της Αντιδήμαρχου και την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη Σαρωνικός, με την οποία είχε εκλεχθεί.

Ο λόγος, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ήταν οι απαράδεκτες συμπεριφορές και η συναισθηματική κακοποίηση που δεχόταν από άλλα μέλη της παράταξης.

Από τη δική του πλευρά, ο δήμαρχος Σαρωνικού με επίσημη ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ήταν εκείνος που αποφάσισε να απομακρύνει τη Ναταλί Κάκκαβα από τα καθήκοντά της και την κατηγόρησε για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά.

Μετά την ανακοίνωση αυτή, ο δήμαρχος Σαρωνικού, αποφεύγει να απαντήσει σε οποιονδήποτε δημοσιογράφο για το θέμα ωστόσο, ένα εκ των υψηλόβαθμων στελεχών του δήμου μίλησε στην εκπομπή Fay’s time  αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η κυρία Κάκκαβα γνωρίζει τα Μέσα Ενημέρωσης καλύτερα καθώς αυτή είναι η δουλειά της. Ενδιαφέρον όμως προκαλεί ότι, όποιες ενστάσεις-παράπονα προς τον Δήμο, ανέκυψαν μετά την ανακοίνωση για την παύση των αρμοδιοτήτων της».

Αυτά τα λεγόμενα φαίνεται πως ενόχλησαν τη Ναταλί Κάκκαβα, η οποία θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της, έγραψε σε ανάρτησή της στο instagram:  «Όποιος έχει αποδείξεις για ό,τι επικαλείται, δεν κρύβεται. Στο παρελθόν μια χαρά μου ζητούσατε να βγαίνετε μαζί μου στα κανάλια για να σας μάθει ο κόσμος. Τότε ήμουν χρήσιμη μάλλον».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164