Site icon TLIFE

Ναταλία Γερμανού: Έκανε φινάλε με μια ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Πανόπουλο – «Σε αντίθεση με αυτό που είχα πει, είσαι αποκάλυψη»

Αυλαία έριξε σήμερα και η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά δυο από τα μέλη της εκπομπής της, την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Δημήτρη Πανόπουλο που δε θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην ομάδα της.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους οι Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε την ομάδα της και τους τηλεθεατές, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην Εβελίνα Νικόλιζα και τον Δημήτρη Πανόπουλο. Για τον δεύτερο μάλιστα, πήρε πίσω το «άνθρακας ο θησαυρός» που είχε πει στο παρελθόν.

«Δημήτρη μου, τι να σου πω. Ήσουνα, σε αντίθεση με τη μακακία που είχα πει τον Νοέμβριο καλεσμένη σε μια εκπομπή, αποκάλυψη. Ήσουν αποκάλυψη. Ήσουν το στήριγμά μου σε θέματα ενημέρωσης που δεν γνώριζα. Με έκανες πολύ καλύτερη δημοσιογραφικά, είσαι ένα σπουδαίο πλάσμα. Είσαι ένα κουκλί μέσα και έξω, και εύχομαι όποιο κι αν είναι το επόμενο βήμα σου, να σκίσεις. Πραγματικά σε ευχαριστώ» του είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Τέλος, η παρουσιάστρια δεσμεύτηκε τη νέα τηλεοπτική σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη.

© 2024 tlife.gr