Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της – «Η απουσία σου θα είναι εξίσου ηχηρή»

Οριστική αυλαία έπεσε χθες 5/7 για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά συνεργάτες και τηλεοπτικό κοινό λέγοντας πως η παρουσία της στις καθημερινές εκπομπές ολοκληρώθηκε. 

Μετά το κλείσιμο αυτού του μεγάλου κεφαλαίου στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές τελευταίες φωτογραφίες από το πλατό. Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή, κι ένα από αυτά που ξεχώρισε ήταν εκείνος της Ναταλίας Γερμανού, η οποία δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό της για την παρουσιάστρια. 

«Σε περιμένει η θάλασσα ο ήλιος ο έρωτας και τα παιδιά σου! Παίζει να σαι η μόνη που η απουσία σου θα ναι εξίσου ηχηρή με την παρουσία σου. Θα μου λείψεις. Καλό καλοκαίρι πεντάμορφη» σχολίασε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά, «Ναταλία μου τα λόγια αυτά κρατάω στην καρδιά μου Κρατά γερά κορίτσι μου και καλή συνέχεια στον αγώνα της τηλεοπτικής αρένας!».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164