Site icon TLIFE

Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της – «Η απουσία σου θα είναι εξίσου ηχηρή»

Οριστική αυλαία έπεσε χθες 5/7 για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά συνεργάτες και τηλεοπτικό κοινό λέγοντας πως η παρουσία της στις καθημερινές εκπομπές ολοκληρώθηκε. 

Μετά το κλείσιμο αυτού του μεγάλου κεφαλαίου στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές τελευταίες φωτογραφίες από το πλατό. Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή, κι ένα από αυτά που ξεχώρισε ήταν εκείνος της Ναταλίας Γερμανού, η οποία δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό της για την παρουσιάστρια. 

«Σε περιμένει η θάλασσα ο ήλιος ο έρωτας και τα παιδιά σου! Παίζει να σαι η μόνη που η απουσία σου θα ναι εξίσου ηχηρή με την παρουσία σου. Θα μου λείψεις. Καλό καλοκαίρι πεντάμορφη» σχολίασε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά, «Ναταλία μου τα λόγια αυτά κρατάω στην καρδιά μου Κρατά γερά κορίτσι μου και καλή συνέχεια στον αγώνα της τηλεοπτικής αρένας!».

© 2024 tlife.gr