Site icon TLIFE

Ναταλία Γερμανού: Το σπάνιο βίντεο με τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τη Ναταλία Γερμανού.

Σαν σήμερα, 25 χρόνια πριν ο πατέρας της Ναταλίας Γερμανού, Φρέντυ Γερμανός, στον οποίο έτρεφε τεράστια αδυναμία, έφυγε από τη ζωή. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων από τον θάνατό του, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του με ένα σπάνιο βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο αείμνηστος δημοσιογράφος να μιλά για τα σημαντικά πράγματα της ζωής.

«Και πόνεσα και αγάπησα και ξαναγάπησα και ξαναπόνεσα. Και αυτό θα πω στον Θεό αν ποτέ τον αντικρίσω στα μάτια και με ρωτήσει “τι έκανες στη ζωή σου;”. Δεν θα του πω “τα βιβλία που έγραψα ή έκανα τόσες εκπομπές ή πήρα αυτά τα βραβεία αυτά που πήρα”. Θα του πω πολύ απλά και πολύ γελαστά και τότε θα το πω και περήφανα, ίσως είναι το μόνο περίφημο πράγμα που μπορώ να πω. Θα του πω “έζησα”» ακούγεται να λέει στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Φρέντυ Γερμανός.

 «Να αρχίσουμε να ζούμε.. αυτό μετράει τελικά! δεν σε ξεχνάω ούτε μέρα μπαμπάκα μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ναταλία Γερμανού.

© 2024 tlife.gr