Νατάσα Μποφίλιου: «Άνθρωποι της δουλειάς μου έλεγαν, “πως είσαι έτσι, με αυτή τη περιφέρεια δε μπορείς να προχωρήσεις”»

Η Νατάσα Μποφίλιου είναι αναμφίβολα από τις ερμηνεύτριες που έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να χαράξουν τη δική τους ξεχωριστή πορεία στη μουσική και να αποκτήσουν το δικό τους φανατικό κοινό.

Ο δρόμος όμως για εκείνη δεν ήταν πάντα τόσο εύκολος αφού πολλές φορές βρέθηκε αντιμέτωπη με την αμφισβήτηση, ενώ στα πρώτα της βήματα και η ίδια προσπαθούσε να παρουσιάσει μια πιο αυστηρή εικίνα για να νιώθει οχυρωμένη.

Για όλα αυτά μίλησε στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή Rainbow Mermaids.

«Ήθελα να δείχνω πιο μεγάλη, ειδικά τα πρώτα χρόνια, γιατί θεωρούσα ότι αυτό με οχυρώνει. Τώρα το συνειδητοποιώ. Επίσης, ένας από τους λόγους που άρχισα να βρίζω σε μεγάλη ηλικία ήταν για να με διαχωρίζω από τις ταμπέλες. Δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως το κοριτσάκι», ανέφερε αρχικά η Νατάσα Μποφίλιου.

«Ένας συνθέτης μου είπε μια φορά: εσύ είσαι πολύ διαφορετική, δεν κάνεις ποτέ ματάκια. Μου πήρε 15 χρόνια να καταλάβω τι εννοούσε, ότι οι γυναίκες κάνουν ναζάκια. Ο συγκεκριμένος με καταπρόσβαλε. Η μάνα μου μού λεγε: θα λες δεν το δέχομαι, αρνούμαι.

Κουβαλούσα για πολλά χρόνια έναν θυμό, που μου ήταν μεγάλο βάρος. Ήμουν πολύ θυμωμένη, γι’ αυτό και δεν απόλαυσα πολλά υπέροχα πράγματα που μου συνέβησαν», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Νατάσα Μποφίλιου.

Τέλος, η Νατάσα Μποφίλιου αποκάλυψε: «Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα γενικά. Το πιο φοβερό ήταν να ακούς ανθρώπους της δουλειάς να σου λένε: πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια δεν μπορείς να προχωρήσεις. Όταν είσαι παιδάκι, δεν μπορείς να το καταλάβεις αλλά σίγουρα σου αφήνει μια πληγή. Άκουσα πολλά εκείνη την περίοδο αλλά όλο αυτό με πείσμωνε».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164