Νικήτας Νομικός σε Άννα Πρέλεβιτς: «Δεν θα ξεχάσω το ρεζιλίκι μπροστά στους φίλους μας όταν έκανα την πρόβα χορού»

Η Άννα Πρέλεβιτς μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Το γνωστό μοντέλο σχεδόν καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Αυτή τη φορά, η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο κάνεις ερωτήσεις στον σύζυγό της, Νικήτα Νομικό για την ημέρα του γάμου της.

Η πρώτη ερώτηση που έκανε η Άννα Πρέλεβιτς στον σύζυγό της, ήταν σχετικά με το τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ από την ημέρα του γάμου του, με τον Νικήτα Νομικό να απαντά: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ δυο πράγματα. Το πρώτο είναι το ρεζιλίκι που ένιωσα μπροστά σε όλους μας τους φίλους όταν έκανα την πρόβα χορού. Το δεύτερο που δεν θα ξεχάσω ήταν όταν σε έφερε ο πατέρας σου στα σκαλιά της εκκλησίας».

Στη συνέχεια, η Άννα Πρέλεβιτς ρώτησε τον αγαπημένο της πότε αποφάσισε ότι είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί και εκείνος απάντησε: «Αν απαντήσω ότι το αποφάσισα όταν σε είδα θα πεις ότι είναι ψέμα. Οπότε θα πω μετά από δυο μήνες»

Από την πλευρά της η Άννα Πρέλεβιτς είπε: «Εγώ το καταλάβω στο εξάμηνο, ήθελα να σιγουρευτώ».

@annaprelevic

 

♬ original sound – Anna Prelevic

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164