Site icon TLIFE

Νικόλ Ελευθεριάδου: Ποια είναι η δυναμική αθλήτρια της Εθνικής ομάδας πόλο που σχολιάστηκε ως «το κορίτσι του Βεζένκοβ»

Ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης η Νικόλ Ελευθεριάδου μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, όπου επικράτησε με σκορ 7-6 της Ιταλίας στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν.

Η Εθνική πόλο γυναικών με το τελευταίο γκολ της Νικόλ Ελευθεριάδου εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με αρκετά δημοσιεύματα να ανέφεραν την αθλήτρια πόλο με τη σεξιστική προσφώνηση ως «η σύντροφος του μπασκετμπολίστα, Σάσα Βεζένκοφ».

 

Ποια είναι η Νικόλ Ελευθεριάδου

Γεννημένη στις 17 Ιανουαρίου 1998 η Νικόλ Ελευθεριάδου είναι αθλήτρια υδατοσφαίρισης, η οποία παίζει στον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας Γυναικών.

Ως παίκτρια του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής οκτώ πρωταθλήματα Ελλάδας, τρία Πρωταθλήματα Ευρώπης και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης LEN Trophy. 

Έχει κερδίσει χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων της Ελλάδας…

Το τελευταίο της γκολ στον αγώνα με την Ιταλία εξασφάλισε την πρόκριση της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ξέσπασε σε κλάματα από συγκίνηση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: «Προσπαθώ να βρω τις λέξεις να εκφράσω το πώς νιώθουμε και δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει αυτό για μας. Δεν θα μιλήσω για τους κόπους μας, αλλά αυτή η ομάδα έπαιξε με τέτοια ψυχή σήμερα που θα ήταν άδικο να μην περάσει. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε απλά. Είναι ένα όνειρο απλά κι είμαι ευγνώμων που θα το ζήσω με αυτά τα κορίτσια. Είναι δουλειά χρόνων και πραγματικά δεν έχω λόγια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νικόλ Ελευθεριάδου – Η σχέση με τον Σάσα Βεζένκοφ

Η αθλήτρια πόλο τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι σε σχέση με τον μπακετμπολίστα του Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ. Ο δεσμός τους είχε αποκαλυφθεί στα social media όταν η Νικόλ Ελευθεριάδου θέλησε να συγχαρεί τον Σάσα Βεζένκοφ που ανακοινώθηκε ότι είναι ο MVP της Euroleague της περιόδου 2022-23.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Ιανουάριο του 2023 στον γάμο του Κώστα Σλούκα.

Το ζευγάρι για πρώτη φορά δημοσίευσε στα social media κοινές φωτογραφίες, όταν το περασμένο καλοκαίρι ταξίδεψε σε αγαπημένα νησιά, όπου και πόζαρε μπροστά από το καταγάλανο τοπίο…

 

Νικόλ Ελευθεριάδου – Η απάντηση για την προσωπική της ζωή

Λίγες ώρες μετά την επιτυχία της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε στο «Πρωινό» και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρό για τα δημοσιεύματα που προέβαλαν το θέμα με την αθλήτρια ως «σύντροφο του Σάσα Βεζένκοφ».

«Έχω λάβει την στήριξη του κόσμου, λέγοντας μου πόσο άδικο είναι οι τίτλοι να εμπεριέχουν μια προσωπική σχέση, ή ένα πρόσωπο το οποίο είναι πιο γνωστό στα social media.

Έχω νιώσει πολύ άσχημα αρκετές φορές να με μειώνει σαν αθλήτρια προκειμένου κάποια κλικ να γίνονται πιο συχνά. Τα κλικ υπερισχύουν πάρα πολύ σε σχέση με το τι έχει καταφέρει κάποιος. Χάρηκα γιατί είδα πάρα πολύ μεγάλη στήριξη και αντίδραση του κόσμου πάνω σε αυτό και νομίζω πως είναι καιρός να αρχίσουμε να κάνουμε στην άκρη σεξιστικά και ταυτόχρονα σχόλια που αφορούν άλλα άτομα και να επικεντρωθούμε στην ουσία.

Τον σύντροφό μου τον θαυμάζω πάρα πολύ άσχημο να έχεις καταφέρει ένα όνειρο ζωής και να βλέπω από μεγάλα sites να γράφουν άρθρα χωρίς το όνομά μου στον τίτλο», απάντησε η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Ακολούθησαν νέες δηλώσεις στην ΕΡΤ και στο Στούντιο 4:

© 2024 tlife.gr