Site icon TLIFE

Νίκος Αναδιώτης: «Στην ηλικία που είναι τα παιδιά μου δε θα ήθελα να με δουν σε σήριαλ να φιλάω άλλη γυναίκα»

Ο Νίκος Αναδιώτης που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει με την οικογένειά του στο Αίγιο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά για τον γάμο του με την αγαπημένη του Βασιλική, την οικογενειακή τους ζωή και τα παιδιά του.

«Είμαι δέκα χρόνια παντρεμένος και έχουμε μισή ζωή ακόμα. Υπάρχει μια ευχάριστη ρουτίνα… Έχω κάνει πράγματα στη δουλειά που μπορεί να τα ξαναέκανα μόνο αν ήμουν στην ηλικία εκείνη που συνέβησαν. Τώρα είμαι σε μια άλλη ηλικία που δε θα ήθελα να τα επαναλάβω. Μεγαλώνοντας τα παιδιά, δε ξέρω πως θα μπορούσα να το διαχειριστώ και να τους εξηγήσω το ότι θα βλέπανε το μπαμπά τους σε ένα σήριαλ να φιλάει μια ξένη γυναίκα. Όσο και να το απλοποιήσεις, να το εξηγήσεις, γιατί το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές, θα μου ήταν δύσκολα» ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

Σε άλλο σημείο ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για την σύζυγό του ως μαμά με πολύ όμορφα λόγια ενώ αποκάλυψε πως είναι και ο ίδιος ως μπαμπάς.

«Η Βασιλική έχει βάλει στόχο να γίνει η καλύτερη μαμά του κόσμου. Φροντίζει για όλους μας καθημερινά πλην δυο ημερών που πηγαίνει στην Πάτρα και βοηθάει σε ένα κομμωτήριο που έχει φτιάξει η μαμά της. Εγώ σαν μπαμπάς σίγουρα μπορώ να γίνω πολύ καλύτερος. Δυστυχώς πολλές φορές θυμώνω. Το να μην κάνουν πολλές φορές τα παιδιά αυτό που θες μπορεί να με εξοργίσει αν και μετά το μετανιώνω. Δε βρίσκω όλες τις φορές το θάρρος να τους ζητήσω συγγνώμη» είπε ο Νίκος Αναδιώτης.

© 2024 tlife.gr