Site icon TLIFE

Νίκος Απέργης: Το τραγούδι «Πλανήτης Γη» στην κορυφή των τάσεων του Youtube

Ο Νίκος Απέργης συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με τη νέα live version της επιτυχίας του «Πλανήτης Γη», η οποία κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το music video, που μόλις κυκλοφόρησε, έχει ήδη σκαρφαλώσει στο Νο. 8 των μουσικών trends, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά τη μεγάλη αποδοχή που απολαμβάνει από το κοινό.

Το «Πλανήτης Γη», ένα από τα πιο ερωτικά και αγαπημένα τραγούδια σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino – που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2007- επιστρέφει δυναμικά με την ερμηνεία του Νίκου Απέργη, ο οποίος δίνει νέα ζωή και ένταση στο συναίσθημα που αποπνέει το κομμάτι.

Το music video, σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη, αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο την ατμόσφαιρα και το συναίσθημα της live ερμηνείας, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου ο Νίκος Απέργης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη.

Με τη νέα του επιτυχία να κατακτά ήδη τις κορυφαίες θέσεις των τάσεων, ο Νίκος Απέργης επιβεβαιώνει την κυριαρχία του στη μουσική σκηνή και την αγάπη του κοινού.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr