Site icon TLIFE

Νίκος Γιάννης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Ο Νίκος Γιάννης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι δύο τελευταίες παίκτες που αποχώρησαν πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Το βράδυ της Δευτέρας 5/7 οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψαν στην Ελλάδα και στα αγαπημένα τους πρόσωπα που τους περίμεναν με ανυπομονησία και τους είχαν ετοιμάσει την πιο ξεχωριστή υποδοχή.

Ο Νίκος Γιάννης, λίγες ώρες αργότερα και αφού πέρασε χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του, έκανε την επιστροφή του και στα social media, μετά από τέσσερις μήνες απουσίας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης 5/7 ο Νίκος Γιάννης ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες του από το ριάλιτι επιβίωσης και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του…και τι να πρωτοθυμηθώ! Αδρεναλίνη, συγκίνηση, στεναχώρια, άγχος, πείνα, χαρές και, κυρίως, δυνατές φιλίες! Ένα τραγούδι είναι η ζωή και χορεύουμε στο ρυθμό της.

Αφήστε το ρυθμό να σας συνεπάρει και μη φοβάστε να τολμάτε και να ρισκάρετε! Έτσι και εγώ…τόλμησα και έζησα με όλο μου το είναι αυτή τη μοναδική εμπειρία που λέγεται #survivor και φεύγω γεμάτος εφόδια που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή! Δε θα μπορούσα να φτάσω, βέβαια, μέχρι αυτό το σημείο, χωρίς τη στήριξη και τη θετική σας ενέργεια προς το πρόσωπο μου…! Μην ξεχνάς: Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Γιάννης.

 

 

 

© 2024 tlife.gr