Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: «Πληρώνουν την ασέβεια» δηλώνει ιερέας για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού τους

Ο Νίκος Κουρής διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου, με συνέπεια να κυκλοφορήσουν φήμες περί κρίσης στη σχέση τους.

Η καταξιωμένη χορεύτρια διέψευσε στο TLIFE τις φήμες περί χωρισμού, ενώ ο ηθοποιός κρατά σιγή ιχθύος, με τα δημοσιεύματα να λένε ότι το ζευγάρι είναι σε διάσταση εδώ και πέντε μήνες.

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν τον Δεκέμβρη του 2023 μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, παρουσία οικογένειας και φίλων. Μάλιστα, μια χορευτική κίνηση… ή πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου κατά τη διάρκεια του μυστηρίου προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Ο ιερέας Ιωάννης Γεωργακόπουλος δήλωσε στο ekklisiaonline.gr για τον χωρισμό τους: «O Γάμος προϋποθέτει ευλάβεια, ευσέβεια και πνευματικότητα. Όμως πάνω από όλα απαιτεί ΗΘΟΣ. Τον περασμένο Δεκέμβριο η κυρία Τοπαλίδου προχώρησε σε μια βλάσφημη πιρουέτα μπροστά στο Ιερό, μπροστά στον Ιερέα κατά τη διάρκεια της Τελέσεως του Ιερού Μυστηρίου του Γάμου της σαν να ήταν σε κάποιο καμπαρέ, μη σεβόμενη την ιερότητα του χώρου. Κανένας σεβασμός, καμία ευσέβεια. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κατάλαβαν τι σημαίνει πνευματική ένωση κάτω από τα δεσμά του Γάμου ενώπιον του Θεού και την ασέβειά τους αυτή πληρώνουν σήμερα. Λογικό επακόλουθο το διαζύγιο μετά την βλάσφημη πιρουέτα της στην Εκκλησία».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164