Site icon TLIFE

Νίκος Κουρής για Έλενα Τοπαλίδου: «Λες μόλις παντρευτούμε να χωρίσουμε;» – Οι ατάκες για τον γάμο τους και οι φήμες χωρισμού

Ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου, μετά την κίνηση του ηθοποιού να αφαιρέσει από τα social media την ανάρτηση από τον θρησκευτικό γάμο με την επί 19 χρόνια σύντροφό του.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Το ζευγάρι τότε έλαμπε από ευτυχία. Οι φίλοι τους ήταν όλοι εκεί, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι.

Στα τέλη Ιανουαρίου 2024, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου πραγματοποίησαν την τελευταία τους κοινή εμφάνιση, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φαρενάιτ 451».

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Όσα δήλωναν με αφορμή τον γάμο τους

Το ζευγάρι είχε ξαφνιάσει ευχάριστα με την απόφασή του να παντρευτεί τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 18 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση ενός γιου.

Ο Νίκος Κουρής τον Ιούνιο του 2023 είχε βρεθεί καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Τι είναι αυτό που είδες κι έμεινε ως είχε, σε σχέση με την Έλενα;

Ο βασικός πυρήνας που ενώνει τους ανθρώπους και δεν αλλάζει. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Είναι ακριβώς το ίδιο μετά από 18 χρόνια .

18χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι; Δεν σε χάλασε κάτι;  Κάτι δεν σε έφτιαξε παραπάνω; Ό,τι είδες την πρώτη μέρα, το ίδιο παραμένει 18 χρόνια;

Ναι. Κι αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα το συζητούσαμε. Νομίζω ότι έχω αυτή την ευαισθησία και προς τον εαυτό μου και προς τους άλλους, να καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι που δεν αλλάζει και που είναι κάποιος…

Βρίσκομαι σε μία στιγμή που αισθάνομαι ότι πρέπει να είμαι πιο γενναιόδωρος, με όλα τα πράγματα, με τους ανθρώπους, με τη γυναίκα μου, με το παιδί μου. Είμαι σε μία φάση, αλήθεια καλά!

Ένα μήνα πριν από τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου, ο Νίκος Κουρής είχε βρεθεί καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη…

«Είπαμε θα το κάνουμε για εμάς και θα το ζήσουμε όλο αυτό το πράγμα όπως είναι βάσει αυτού που είμαστε…

 Αυτό έγινε επειδή ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε και οι δύο φέτος ότι τώρα έχει νόημα να το κάνουμε γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με έναν τρόπο που να μας ευχαριστεί και τους δύο. Μας ρωτάνε και φίλοι μας : «Πού το θυμηθήκατε τώρα, 18 χρόνια μετά; Υπάρχει ένα τέτοιο… Και λέω, κοίταξε, για να σου απαντήσω σε αυτό πρέπει να βρεις ένα ζευγάρι, αυτό είναι το πρόβλημά μας, δεν έχουμε ένα ζευγάρι να είναι 18 χρόνια μαζί ανύπαντρο, να είναι ερωτευμένο, για να μπορέσει να το καταλάβει», απαντούσε για τον γάμο του ο Νίκος Κουρής.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε απαντήσει σχολιάζοντας: Θα σου έλεγε κάποιος άλλος όμως: «Μήπως επειδή δεν ήσασταν παντρεμένοι κρατήθηκε η σχέση σας τόσο ζωντανή και είστε και οι δύο ακόμα πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον;»

«Λες να γίνει σαν την ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα», μόλις παντρευτούμε να χωρίσουμε; Ξέρεις, ότι τον έδεσε τον γάιδαρο; (Γέλια) Το σκεφτόμαστε αυτό… Αυτή ήταν η έννοια, επειδή την αγαπάμε όλοι πολύ και πραγματικά εκεί αλλάζει κάτι, αν βεβαίως το δεις ότι κάτι μονιμοποιείται, ας πούμε, γίνεται κάτι μόνιμο. Αλλά νομίζω ότι εμείς δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε η Έλενα, ούτε εγώ είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δέσουμε τον γάιδαρό μας, θέλουμε απλά να ζήσουμε αυτό το πράγμα με όλους τους φίλους μας, αυτό είναι κυρίως και να γιορτάσουμε αυτό το πράγμα σαν να είναι μία επανέναρξη, πώς κάνουν κάποιοι που κάνουν έναν δεύτερο γάμο για να ανανεώσουν τους όρκους… Ένα πάρτι θέλουμε να κάνουμε βασικά», απαντούσε ο Νίκος Κουρής.

«Πιο πολύ ξαφνιάστηκε ο Πέτρος, ο γιος μας. Όταν το άκουσε, δεν το περίμενε ποτέ, γιατί το είχε συνηθίσει, αλλά η χαρά που πήρε ο Πέτρος, αυτό είναι για εμάς μεγάλη ευτυχία, γιατί καταλάβαμε ότι αυτό κάτι σημαίνει για εκείνον. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι ότι θα τη φέρει ο Πέτρος την Έλενα στην εκκλησία. Είναι για εμένα μεγάλη ευτυχία», δήλωνε ο Νίκος Κουρής μόλις ένα μήνα πριν από τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου.

Έλενα Τοπαλίδου: Οι δηλώσεις για τον Νίκο Κουρή

Μιλώντας για τη μακροχρόνια σχέση τους και την απόφασή τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Έλενα Τοπαλίδου είχε πει στην εκπομπή «Γεια σου» για τον Νίκο Κουρή: «Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, εγώ χόρευα τότε κι εκείνος έκανε θέατρο, έκανα τη χορογραφία στην παράσταση του Γυάλινου κόσμου που ήταν η πρώτη του μεγάλη δουλειά, αλλά μετά που γύρισα από Θεσσαλονίκη, γιατί άφησα τον χορό, βρεθήκαμε ξανά τυχαία σε μια παράσταση και μας είχαν βάλει να κάτσουμε δίπλα δίπλα. Εκεί ένιωσα μία έλξη, μια ζέστη. Δεν μπόρεσα να δω την παράσταση, είχα ταραχτεί». 

«Είναι φροντιστικός και για εμένα ιδανικός. Υπάρχει ένταση, υπάρχει ομορφιά, έχουμε συγκίνηση, βλέπουμε ότι καλά τα έχουμε κάνει μέχρι τώρα κι έτσι αφού τα είχαμε κάνει ωραία και καλά, κοιταχτήκαμε μια μέρα και είπαμε «θέλεις να τα κάνουμε και λίγο καλύτερα; Να πάμε εκεί και να μας πουν και δυο άνθρωποι «μπράβο ωραία τα έχετε κάνει» και ν’ αγαπηθούμε και να χορέψουμε;» είχε δηλώσει η Έλενα Τοπαλίδου για τον Νίκο Κουρή.

Δημοσίευμα της εφημερίδας On Time αναφέρει πως το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες. Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με την Έλενα Τοπαλίδου, η ίδια διέψευσε τυχόν σύννεφα στη σχέση της με τον ηθοποιό.

© 2024 tlife.gr