Site icon TLIFE

Νίκος Κουρής: Κατέβασε την ανάρτηση του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου και την έκανε unfollow – Τι συμβαίνει;

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ξάφνιασαν τους πάντες τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να παντρευτούν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. 

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της 12ης Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, το ίδιο και ο γιος τους που παρέδωσε τη μητέρα του ντυμένη νύφη στον πατέρα του. Οι φίλοι τους ήταν όλοι εκεί, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι.

Τις επόμενες μέρες του γάμου ακολούθησαν αρκετές αναρτήσεις από το ζευγάρι στις οποίες εξέφραζαν τη χαρά τους για το ευτυχές γεγονός αλλά και τον έρωτα του ενός προς τον άλλον.

«Δοκιμές με θέμα τον Έρωτα. Σε θέλω» έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις αυτές η Έλενα Τοπαλίδου.

«Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ´ αυτό που ήξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα είναι πάνω από σένα. Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο . Χωρίς πρόσημο χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς .Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γίνονται γαμήλια. Δηλαδή μία φορά . Μονάκριβα» έγραψε από τη δική του πλευρά ο Νίκος Κουρής σε δική του ανάρτηση.

Το επόμενο διάστημα και οι δυο αναφέρθηκαν σε συνεντεύξεις τους στον γάμο τους, ενώ στα τέλη Γενάρη εμφανίστηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φαρενάιτ 451».

Σχεδόν ένα μήνα μετά, η Έλενα Τοπαλίδου θα ταξιδέψει στο Βερολίνο με τον γιο της, από όπου θα δημοσιεύσει και μερικά κοινά τους στιγμιότυπα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν μαζί τους βρίσκεται και ο Νίκος Κουρής. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε το ζευγάρι μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Λίγους μήνες αργότερα, και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2024 ο Νίκος Κουρής θα βρεθεί μαζί με τον γιο του – χωρίς την Έλενα Τοπαλίδου – στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Σε άλλα μονοπάτια» στην οποία πρωταγωνίστρια ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Aυτό, ωστόσο, που προκαλεί ερωτηματικά για τη σχέση του ζευγαριού, δεν είναι το γεγονός ότι έχουμε να τους δούμε μήνες μαζί – άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια και οι δυο προτιμούσαν να κρατούν μια διακριτική στάση στην προσωπική τους ζωή – αλλά το ότι ο Νίκος Κουρής έχει διαγράψει τις αναρτήσεις από τη μέρα του γάμου τους – υπάρχει μόνο μια φωτογραφία με τον γιο του – αλλά και το ότι έχει κάνει unfollow τη σύζυγό του.

Αυτές οι τελευταίες κινήσεις του ηθοποιού, εύλογα γεννούν ερωτήματα… Η πλευρά της Έλενας Τοπαλίδου διαψεύδει στο TLIFE τυχόν «σύννεφα» στη σχέση τους. Από την άλλη, ο Νίκος Κουρής δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία απάντηση.

 

© 2024 tlife.gr