Νίκος Κριθαριώτης – Ναστάζια Δαρίβα: Αγκαλιά στον γάμο της χρονιάς! Φωτογραφία

Φρεσκοπαντρεμένοι και εκείνοι έδωσαν το παρών στον γάμο της χρονιάς! Ο λόγος για τον Νίκο Κριθαριώτη και την Ναστάζια Δαρίβα, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο της κόρης του Κώστα Καίσαρη, Αναστασίας, η οποία ένωσε τη ζωή της με τον αγαπημένο της, Thomas Persy. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με καθολικό γάμο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευή, ενώ μια μέρα μετά πραγματοποιήθηκε ο ορθόδοξος με πολλούς καλεσμένους της υψηλής κοινωνίας αλλά και της ελληνικής showbiz.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στα τέλη του Σεπτέμβρη σε μια παραμυθένια τελετή στη Μύκονο, πέρασε υπέροχα στην γαμήλια δεξίωση της Αναστασίας και του Thomas! Μάλιστα, η Ναστάζια και ο Νίκος πόζαραν στον φωτογραφικό φακό αγκαλιά, σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο που δεν είχε δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Όπως θα δεις στην φωτογραφία, η Ναστάζια Δαρίβα λάμπει μέσα στο haute couture φόρεμα που σχεδίασε για εκείνη η κουνιάδα της και καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη!

Η καλλονή σύζυγος του Νίκου Κριθαριώτη μπορεί να έγινε μητέρα πριν μερικούς μήνες, ωστόσο έχει επανέλθει πλήρως στην άψογη σιλουέτα που διατηρούσε πριν την εγκυμοσύνη της.

Φωτογραφία: Panoulis

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164