Site icon TLIFE

Νίκος Μουτσινάς για την αντίδραση των ιερέων στην καμπάνια υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων: «Πώς τόλμησαν;»

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τη νέα καμπάνια που κυκλοφόρησε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και υπέρ του γάμου αυτών, την οποία υπογράφει σεναριακά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η καμπάνια αυτή, ωστόσο, προκάλεσε το μένος επτά ιερέων. Οι επτά ιερείς, με αφορμή το βίντεο για την καμπάνια, έστειλαν επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο πάγιο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για ισότιμη πρόσβαση στον γάμο και την τεκνοθεσία.

Ο Νίκος Μουτσινάς την Τρίτη 3/5, μέσα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι θέλησε να σχολιάσει την κίνηση των ιερέων λέγοντας: 

«Κάποιοι πολύ ωραίοι επτά ιερείς γράψανε επιστολή στον Πρωθυπουργό, γράφανε για την καμπάνια του «Πες το ναι». Αδιανόητο; Πώς τόλμησαν να κάνουν αυτό το spot; Είναι μία καμπάνια που έχει ξεκινήσει υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και προχωράει μπας και ζήσουμε λίγο το αυτονόητο. Αντιδράσανε αυτοί τώρα, γιατί λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι παράκληση και διαστροφή της φύσεως. Κουνήστε λίγο το κεφάλι αριστερά και δεξιά γιατί έχει μείνει καιρό».

© 2024 tlife.gr